Zwanger?

10 1 0
                                    

hee, opeens inspiratie haha het is maar een uur later maar ik bedenk het opeens. het is misschien cliche maar hier komt het!

######

'"wat wil je doen?'' 

Lea sprint op de vensterbank en loopt het raam uit. ''sporten? sorry dat ik het zeg maar je word een beetje dik''. ik schrik van wat ze zegt. ''is goed, ik ga al een tijdje niet meer naar de sportschool ik moet er eerst een vinden, maar zullen we gaan joggen?''. ze knikt we kleden ons om en rennen even later de straat op. ''wow ik merk echt dat ik dit lang niet meer heb gedaan'' zeg ik helemaal uitgeput. na een stuk of drie straten komen we bij een parkje. ik stop. hou mijn handen voor mijn mond en ren naar de bosjes ''Ro gaat het wel?!'' hoor ik Katy in paniek zeggen. opeens voel ik twee handen mijn haar vastpakken ''gaat het Robin?'' het is de stem van Steven. ''nee, hopelijk kan je dat zien want anders ben je blind''. snauw ik hem toe. ''sorry dat ik het vroeg'' zegt hij zuchtend. ik kots weer. even later zit ik op een bankje ''wow Roo wat was dat?'' vraagt Katy bezorgd. ik tril. ''weet ik niet, wat is er aan de hand?''. Steven heeft zijn arm om me heen. ''Robin, het is toch niet waar wat ik denk?'' zegt Katy opeens serieus. Steven heeft door wat ze bedoelt. ''je bedoelt dat.. ik.. zwanger ben?". ''ik weet het niet, zullen we zo'n test ding kopen?'' ik knik en met zn 3tjes lopen we naar de winkel.

als we weer voor mijn huis staan zegt Steven: " veel succes Robin, zie ik je morgen?''. ik knik en loop samen met Katy naar binnen. ''hee meiden, hoe ging het sporten?'' mijn moeder kijkt naar het tasje in mijn hand ''zo te zien niet goed want jullie zijn bij de drogist geweest waarom eigenlijk?''. Katy en ik worden lijk bleek ''uh... nagellak enzo, maar we gaan nu naar boven ik heb zin in een film, zou je popcorn willen maken?''. mijn moeder knikt en Katy en ik lopen naar boven. ''hoe ga je het aan je moeder vertellen?'' vraagt Katy. ''ik weet niet maar eerst moeten we kijken of het wel waar is''. we staan ondertussen in mijn kamer Katy is druk bezig met de beschrijving te lezen. ''oke, gewoon naar de wc gaan en als er een smile staat ben je zwanger en een down smile niet'' ik knik ''nou tot zo'' ik verdwijn in de badkamer en kom eruit, het ding zit aan het laden en ik geef hem aan Katy die het vast houd met een papiertje omdat ze het vies vind. ''ik durf niet te kijken doe jij maar'' zeg ik tegen Katy en kijkt weg. ik kijk een paar seconde weer naar Katy en ik zie haar gezicht op verbazing staan. "Katy het is toch niet wat het lijkt?''

#####        

hee, dum dum dumm oke echt weer een rare clifhanger waar iedereen het antwoord van weet hah o jee ik heb het gevoel dat ik al lang schrijf maar het is maar 523 woorden. sorry dat zo kort is. 

xx follow, comment, vote 

remember meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu