Katy

15 1 0
                                    

hee, ik was opzoek naar een hobby en dit is mijn hobby dus ik schrijf voortaan sneller. ik heb namelijk al mijn oude spullen verkocht en ik mis ze toch enorm! maar ik moet er van mezelf af dus doe ik het hiermee :) ik ga jullie niet langer  stil houden veel succes met lezen xx

************

''Robiinnn!!'' hoor ik iemand mij wakker roepen. ik herken de stem maar kan hem niet plaatsen. Ik word door elkaar geschud. ik open langzaam mijn ogen en mompel iets.

pov Katy

Robin mompelt iets. ''wat zeg je? en word wakker, ik ben er!''. ze opent goed haar ogen en ziet me staan. der ogen staan nu groot en ik moet er zachtjes om gniffelen. ''OMG Katy je bent er! nu al? OMG wat ben ik blij!'' ze omhelst me en ik kan alleen nog maar lachen. even later laat ze me weer los. ''en hoe zijn de jongens hier?''. ze moet lachen en na wat praten zeg ik: ''kom nu ga je je aankleden ik wil naar buiten!''.

pov Robin

na me te hebben gedoucht en een kort licht-blauw broekje met een roze blote buik topje met micky mouse erop aan heb gedaan, pak ik mijn tas en stop er geld in en loop naar beneden met Katy achter me aan. ''maaa-aam ik ga weg met Katy doei!'' gil ik. ''is goed schat''. 

even later zijn we in de 'stad' ''ik heb honger wil je bij de mac eten?'' vraag ik terwijl ik opmijn buik klop. ''is goed, dat ze hier een mac hebben had ik niet verwacht''. Als we even later met 2 middel friet, 2 middel aardbei shakes, en 2 burgers. ''hee, zullen we vanavond uit? ik heb echt zin in een goed feestje met jou''.vraagt Katy. ik knik ''is goed, ik zag onderweg een club waar we heen kunnen gaan'' ''is goed, zullen we dan na het eten kijken of we sexy outfits kunnen scoren''. ik lach ''is goed''.

even later zijn we in een winkel. ''wow dit is echt leuk!'' zegt ze en ze houd een gebloemde topje met een lage hals. ik lach typies iets voor haar. als we allebei een stapel kleren hebben lopen we naar de pashokjes we gaan tegenover elkaar. als eerst doe ik een bloemetjes buiktopje aan met voorgevormde 'bh' zodat je geen echte bh aan ik noem het zelf 'voorgevormde buiktopje'. er onder doe ik een kort broekje aan waar mijn kont er een beetje uit komt. ''ben je klaar?'' hoor ik uit het andere hokje. ''ja''. als we allebei ons hokje openen kijken we elkaar aan het is echt leuk wat ze aan heeft. ze heeft een witte blouse aan met een diepe v-hals erin en eronder heeft ze een bandana. ze heeft een kort zwart rokje aan. ''wow je ziet er echt goed uit keet!''. ''jij ook! zullen we het volgende aan doen?

nu doe ik een buik shirtje aan met korte mouwen en hij moet aan de voorkant dichtgemaakt worden met leren veters, als je die veters er af haalt dan laat meteen het hele shirtje los. eronder doe ik een witte rok aan die aanvult bij mijn buiktopje. als we even later weer elkaar aankijken heeft Katy een geruitte blouse aan met aan de achterkant open. daaronder heeft ze een weide rok aan. ''wow Ro! die outfit is perfect voor jou! die moet je echt aan!'' ik lach ''ohw en welke moet ik aan Ro?''. ''uhm doe die ene van hiervoor met die witte blouse''. 

even later staan we voor mijn huis het is ondertussen al etenstijd en we hebben gezellig geshopt. als we uiteindelijk met zijn alle aan tafel zitten met macaronie uit de oven ''mhm dit is lekker mevrouw Senna''. zegt  Katy beleefd ''zeg maar Lies hoor schat, en bedankt mijn kinderen zeggen dit soort dingen nooit'' en ze kijkt me aan. ik moet lachen ''mam het is lekker maar is het goed als Katy en ik vanavond gaan stappen?''. mijn moeder knikt ''als Katy's moeder het goed vind en als jullie voor 2 uur terug zijn vind ik het best, je moet hier toch wennen dus veel plezier alvast''. ik knik blij en ruim mijn lege bordje op. 

''kom we maken ons klaar'' zeg ik tegen Katy, en zo loopt met me mee. we douche om de beurt en net als ik met mijn handoek om de badkamer uitloop gaat de bel. ik loop naar beneden en Katy is gaan douche. ''hee'' hoor ik Jake's stem als ik de deur open doe. ''hee wat is er?''. ''uhm ik vroeg me af wat je vanavond deed'' hij kijkt me van top tot teen aan, dan pas kom ik erachter dat ik alleen een kleine handdoek om heb. ''uhm Jake bevalt het uitzicht je?'' vraag ik uiteindelijk aan hem als hij naar me staart. ''ja zeker'' zegt hij zonder dat hij het zelf bewust is. ik schiet in de lach. en hij komt uit zijn trans. ''uhm ik bedoel uh nee'' zegt hij beschaamd. ik kijk hem beledigd aan ''dus ik ben niet mooi wil je zegge?''. vraag ik nep beledingd. ''ohw zo bedoelde ik het niet! nee, je ziet er eigenlijk best goed uit ondanks je make-up is uitgelopen'' dat laatste zegt hij lachens. ik kijk hem boos aan.hij lacht ''maar ik kan zuiezo niet afspreken want mijn vriendin Katy logeert hier en we gaan vanavond uit.''. zeg ik uityeindelijk. ''oh ik wou je namelijk juist vragen of je mee ging met mijn vrienden en mij naar de discotheek''. ''oh zullen we dan met zn alle gaan? kom ons anders maar ophalen rond 21u?''. Jake knikt ''is goed schoonheid dan zie ik je dan'' zegt hij en knipoogt en loopt dan mijn voortuin uit. ik doe de deur dicht en leun tegen de deur. wow, hij noemde me schoonheid. dan zie ik Katy met een handoek om naar mij kijken en ze was aan het lachen! ik kijk haar boos aan ''haha.... hij zei.. haha... schoonheid... haha... en jij staat te... hahaha.... te blozen! hahaha.. ben je al zo laag gezakt hahaha''. dat laatste deed pijn maar ik besloot om ook mee te lachen. ''hah.. is het goed als we met hun naar de disco gaan?''' ze knikt ik kijk op de klok ''over een uur komen ze kom snel omkleden!''. we rennen naar mijn kamer een uur later zijn we klaar Katy heeft het witte blousjes-outfit aan en haar haren zijn stijl geborsteld, en ze heeft zwarte ogen. ik heb mijn outfit aan en krullend bruin haar, en wat ligtere ogen. de bel gaat en ik loop samen met Katy naar beneden. als ik de deur open doe zie ik Jake, een zwarte sexy jongen, nog een bruine en een blonde... waar ken ik hem van?! o nee hij!

**** 

hah de slechtste klifhanger ooit whaha, weten jullie wie het is?

remember meWhere stories live. Discover now