Part 3

278 13 0
                                    

Han tager makeup børsten ud af min hånd og putter den tilbage der hvor den lå.
Han tager alt makeuppen og går. Hvorfor tog han min makeup?? "Marcus giv mig nu min makeup" siger jeg. Han kommer tilbage uden makeuppen. "Hvorfor tog du min makeup" spørger jeg. Han svarer ikke men tager istedet en vaskeklud og vaske mit ansigt. "Jeg synes du er smukkest uden og det din kæreste siger er sandt" svarer han. Jeg griner stille. Da han havde fået det hele af ringer det på døren.

Jeg skynder mig nedenunder og åbner. "Moaaar" siger Nanna. "Hej skat" siger jeg og smiler til hende. Marcus kommer gående ned af trappen og Nanna farer over til ham. "Vi kom faktisk bare fordi at vi ville spørger om det var okay at vi tager Nanna med hen til nogle af mine venner. Det har selv 2 på hendes alder" spørger Gerd Anne. Jeg kigger på Marcus. Han nikker. "Ja det må hun da gerne" svarer jeg og smiler. De tager afsted igen.

"Skal vi ikke invitere William, Mads og Martinus over for at se fodboldkampen" spørger Marcus. "Det kan vi da godt" smiler jeg og går hen til spisebordet for at pakke det sammen igen. De ville jo ikke blive og spise.

Drengene er ankommet og fodboldkampen begynder om en halv time. "Maria" råber Marcus ude fra køkkenet. Jeg går ud til ham. "Hva så" spørger jeg. Han går ned på knæ. Jeg holder mig for munden. Det kan ikke passe. Jeg begynder måske at skrige og græde på samme tid. "Maria jeg ved godt vi stadig er ret unge men jeg elsker dig virkelig. Du betyder en del for mig og vi har haft vores skænderier. Jeg ved ikke om du har det på denne måde men vil du gifte dig med mig" spørger han

—————————

Omg omg omg så skete det men hvad svarer Maria. Har hun de samme følelser for ham?? Tror i Maria er klar til at blive gift??

Havde lidt problemer med at lægge den ud så derfor kommer den først nu!

Forelsket i hans bror 2Where stories live. Discover now