Final Volumul I

472 13 7
                                    

Mă ridic din pat dimineața și îmi iau armele la mine și plec la întâlnirea liderilor clanului Alpha de la periferia orașului și aștept calma pe un scaun până sunt chemată .
Incercam să îmi mențin bătăile inimii normale și îmi aranjam parul drept ,pășind cu încredere.
-Domnule Finn.spun dând mana cu el
-Domnisoara Argent.spune politicos și da mana cu mine apoi mă invită să iau loc la masa . Mă uit in jur precaută și mă pun pe un scaun,toate privirile studiindu.ma.
-Am înțeles că lucrurile dintre vârcolacii și zânele din New York nu merg atât de bine pe cum credeați. Spune atent
-Prefer sa vorbesc strict despre funcția mea . Spun dand din cap
-Foarte bine. Se pare că cineva,presupunem vânător de umbre,a făcut asta.spune și îmi aruncă pe masa câteva fotografii și un dosar,ele alunecând pe masa de sticla până la mine in fata. Le iau in mâinile mele mici și le studiez atenta .
-Nu pot spune că sunt urme de vânător de umbre.spun atenta
-Atunci de ce am găsit asta acolo? Întreabă și 2 băieți aduc o sabie seraph dezactivată
-Sunteti sigur ca nu a scapat-o cineva?
-Foarte sigur.spune atent
-Eu tot cred că trageți concluzii pripite.
-Foarte bine. Să spunem că nu e un vânător de umbre. Înseamnă că e altcineva.. dar cine?întreabă altul
-Probabil zânele.spun atenta
-De ce?
-Pentru că zânele au declarat război . Spun și ceilalți încep să vorbească intre ei până Finn ridică mâna că ceilalți să tacă
-E datoria noastră să o oprim.. spune ganditor
-Totusi nu ați avut încredere in noi acum câteva secunde.spun și ceilalți vorbesc între ei din nou
-Ajunge.spune Finn iritat
-Ne scuzați neîncrederea.spune uitându.se la mine
-Razboaiele sunt facute că să fie câștigate. Iar zânele sunt cele mai puternice creaturi. Eu zic să aveți grijă. E un sfat.spun ridicându.ma și plec,lasandu.i să vorbească

∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆
Lydia imi trimitea mesaj cum că ea va trebui sa plece câteva zile inapoi in Beacon pentru că au intervenit niste probleme la școală,câțiva oameni fiind uciși.
Își blochează plictisita telefonul și se uită pe geam,taximetristul pornind din loc pentru că se făcuse verde.
Acesta accelerează ușor,insa un claxon s.a auzit vag,pentru că impactul a fost puternic și de câteva secunde,iar cele 2 mașini s-au lovit in plin. Lydia își pierde conștiință și încearcă să își mențina ochii deschiși dar lesina ,simțind sângele cald că i se scurge din tâmpla și nas.

∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆
Jace se duce in camera principala unde ceilalți erau atenți la discursul lui Aldetree.
Se uită in jur cautandu-l pe Alec cu privirea și i-l găsește chiar atunci când Aldetree îl cheamă lângă el pentru un anunț important.
-De acum,el este șeful Institutului din New York. Spune serios și ceilalți aplauda
Jace se uită uimit și confuz și oftează obosit,dând mana cu Aldetree,apoi toată mulțimea pleaca,Jace ducandu-se direct la Alec
-Trebuie sa vorbim.spune el cu vocea tremurând
-Sigur. Ce s-a întâmplat? Întreabă insa Jace oftează și îi face semn să meargă in camera
Ajunși acolo Jace oftează și vorbește:
-Stii..Omogen mi-a spus că sunt fiul lui Stephen Herondale și Celine Herondale.spune încet iar Alec se uită atent
-Si tu ești sigur de asta?
-Din moment ce mi-a spus asta...înseamnă că nu a spus-o degeaba.
-Da.. dar e un moment prost de ai spune unei persoane așa ceva.spune și Jace da din cap
-Stiu. Dar ea crede că va muri,și a zis că a vrut să mi-o spună.spune oftand
-Pai...sa sperăm că măcar acum vei știi exact cine sunt părinții tăi adevărați.
-Da. Spune oftand obosit și se întinde pe pat
∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆
Isabelle se uită pe geam încruntată din cauza ploii abundente,și se întoarce când aude ușa deschizandu-se .
-Hei mama .spune zâmbind
-Izzy,trebuie sa merg înapoi in Idris. Spune și Izzy se uită in jos și își strânge ochii apoi își ridică capul și da din el ușor
-Inteleg.
-Trebuie sa anunț conclavul despre război. Trebuie sa fim pregătiți pentru orice. Sunt zâne.
-Inteleg.spune dând din cap
-Vreau sa ai grija.
-O sa am. Spune și Maryse o îmbrățișează apoi pleacă.
Izzy oftează tristă și se uită la pozele cu părinții ei.

✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓
După o săptămână în care nu s-a desfășurat niciun război,deoarece zânele au făcut pace,mă întorc înapoi în New York cu avionul ,fiind aproape de miezul nopții. Îmi strâng geaca pe lângă mine și merg zâmbitoare pe aleea care ducea către institut.
Un aer puternic si rece îmi face parul să îmi intre în fata,și în același timp ,facandu-mi mai grea misiunea de a respira normal. Simt o mana la nas,împreună cu o batista cu un miros puternic de otrava și încerc să mă zbat ca să scap,insa imediat picioarele mi se taie iar ochii mi se dau peste cap,lasandu-ma moale pe jos.

Încep să simt durerea persistenta de cap,semn că mă trezisem,și îmi deschid lent ochii din cauza otrăvii care își făcea simțită prezența din cauza durerilor insuportabile de mâini și picioare.
Mă uit buimacă in jur și văd vag un bec alb ,dandu-mi seama că stăteam pe o masa de operatie,și eram pregătită pentru aceasta pentru că ustensilele necesare erau pe tava de la același nivel cu capul meu,de lângă masă.
Înghit in sec deșii gâtul îmi era uscat și mă ustura,și încerc să scot sunetele și cuvintele cat mai corecte și coerente.
-U-unde sunt? Întreb încet și văd doar un cap cu parul blond care se uită la mine și începe să rada,luând bisturiul și taindu-ma ușor pe burta,eu țipând de durere încât și lacrimile au început să apară.
-C-cine est-esti?! Întreb tare plângând și tip,tot ce mai vad înainte să leșin,fiind lichidul negru ce se scurgea in loc de sânge .

✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓
Știu că am spus că o sa postez capitolul asta de Halloween,dar jur că nu am avut timp deloc. Așa că acesta nu va fii capitolul special,ci doar sfârșitul primului volum. Da,primul capitol din al doilea volum il voi posta după Crăciun,și voi incerca să mă revanșez fata de voi ,cu 2 capitole la al 2-lea volum. Sper că mă înțelegeți așa cum ați facut-o și până acum,și sper că veți citi în continuare cartea pentru că eu chiar vreau ca voi sa fiți mulțumiți. Voi face și trailer.ul tot luna asta. Și sper că va ieși bine. Mă voi chinui mult :)) . Anyway,ne auzim după vacanța ✓

 Anyway,ne auzim după vacanța ✓

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Only LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum