VIII

868 54 0
                                    

https://youtu.be/a_sMfSCBNAk
Sper ca va place video-ul ! M-am chinuit mult sa-l fac si sper ca voi o sa il apreciati..
-Hei! Spun intrand timid in salon
-Hei Leah!
-Ce faci ? Defapt .. Cum esti ? Spun asezandu-ma
-Sunt bine,nu-ti fa griji.Deja m-am vindecat ..
-Scuze.. Vreau sa stii ca nu am fost eu cea care a facut asta. Stii foarte bine ca nu as face asa ceva si.. Nici Alec nu e cel care a facut asta pentru ca ieri seara am fost amandoi la antrenamente.
-Da,stai linistita. E foarte ciudat..
-Crezi ca s-ar fii intors Void ?
-Sper ca nu .
-Spera. Pentru ca daca chestia aia s-a intors am sa o omor cu mana goala doar pentru a afla si ea prin ce a trecut Allison.
-Esti ok ?..
-Da . spun tragandu-mi nasul .. Plangeam. Eu nu plang decat pentru Allison si asta nu era momentul
-Cred ca o sa ma intorc inapoi in Beacon Hills ca sa mai stau si pe acasa. Legat de lovitura.. Ma uitam inspre Chris si Luke si brusc m-a intepat ceva din ce in ce mai tare in mana si cand ma uit,o sageata.
-Cred ca ar fii cel mai bine. E periculos aici .. Tocmai ti-ai dat seama.. Dar vreau sa stii ca,o sa am nevoie de voi la un moment dat..
-Ne suni si noi venim.
-Mulțumesc. Sunteti niste prieteni adevarati. Allison ar fii mandra. Spun imbratisandu-l dar avand grija la mana sa bandajata
-Da.. Stiu.
-Te sun eu mai incolo. Pa . Sa te faci bine.
-Si tu. Spune aratand spre nasul putin rosu
Dupa asta am iesit si l-am sunat pe Jace.
-Alo? Jace ? Stii ca e cineva care raneste oamenii .. Sau vanatorii de umbre. Te rog spune-mi ca ai cum sa afli cine.
-Da . Stiu dar nu stiu inca cine . Sunt cu Alec sa inspectez locul de aseara dar sunt doar urme de varcolac .. Atat. In rest nimic.
-Off.. Am vorbit cu Scott si a zis ca pur si simplu a simtit sageata si abea s-a intors sa vada ce s-a intamplat.
-Izzy si Clary inspecteaza bucata de sageata pe care au gasit-o acolo.
-Ma duc la Luke.Unde va gasesc dupa?
-La Institut.
-Bine .Pa.
-Pa.
Dupa ce am iesit din spital,am plecat direct inspre Luke. Desii mi s-a facut foame..la 2 strazi distanta e un fast-food,cred ca imi iau ceva de acolo.
Dupa ce grabesc pasul pentru ca deja ma plictisesc,ajung intr-un final la acel fast-food.
Dupa ce i-am zis vanzatoarei ca vreau un hamburger cu o portie de cartofi si salata,aceasta mi-a garantat ca mancarea va fii gata in 5 minute. Cred ca au trecut 15 !
-Scuze,inca nu e gata?
-Acum,acum!
-Mulțumesc spun luandu-i mancarea din mana si dandu-i banii.
Ma asez la o masa de acolo si incep sa mananc si il sun pe Luke. Nu raspunde. Ciudat,el e genul acela de baiat care adora jocurile video si mai ales telefoanele .. Adica s-ar putea lipsi de ele.. Dar nu pentru mult timp.
Cred ca o sa merg direct la Institut.
**
Am ajuns in camera mea si primul lucru a fost sa ma pun pe pat si sa adorm. Sunt obosita.
Cand ma intorc pe o parte ,imi sare somnul. Afara vad ca e intuneric deci este perfect.
Dupa ceva timp in care am incercat sa-mi reiau somnul,esuez.
Sunt in aceleasi haine deci trebuie sa ma schimb .
Dupa un dus foarte scurt,am mers la dulap si mi-am scos o pereche de jeansi vișinii putin rupti,un top scurt negru si o camasa in carouri negru cu verde,niste conversi negri si mi-am luat telefonul si am iesit afara .Afara adica bucatarie pentru ca imi voi face o cafea .
Mi-am pus cafeaua in fata si m-am asezat pe un scaun de langa blat . Mi-am scos telefonul si am observat ca e 4 dimineata. Dragut.
Dupa ce mi-am terminat cafeaua am mers la baia de pe hol ca sa-mi aranjez putin parul iar apoi am iesit afara din Institut.
Deși e toamna,nu e frig deloc. Adie putin vantul însa nu atat de tare incat sa imi fie frig.
Am ajuns in parcul din apropiere si m-am asezat pe un leagan. Lui Allison îi placeau parcurile ... Imi e tare dor de ea . Nu e la fel ca ea.
Un sâsâit groaznic imi face urechile sa zvacneasca . Ce a fost aia,nu stiu .
Brusc cand ma ridic si calc,pic jos ceva punându-mi piedica si dandu-mi intr-un punct de la ceafa care doare tare.
-Demoni imputiti. Strig catre hidosul din fata mea
M-a prins cu mana lui hidoasa de gat si m-a aruncat langa o banca de unde m-a luat pe sus si m-a aruncat intr-un zid la cativa metri de noi.
Mi-am facut sagetile sa apara si ultima forta mi-am folosit-o pentru a scoate o sageata dar nu am pozitionat-o bine ca mi-a fost smuls arcul si aruncat si am fost ridicata primind un cap in gura . Am intors miscare cu un pumn care nu cred ca a ajuns bine pentru ca l-am primit in stomac. Am dat cu picoarele insa totul in zadar pentru ca deja obosisem si nu nimeream bine .
Cand sa îi dau un pumn ca lumea,adunandu-mi fortele am fost ridicata si aruncata cu forta in zid. Totul parea blurat . Durerea impanzindu-se insa nu pentru mult timp pentru ca au urmat alte lovituri si alt sange stropind fata monstrului. Fara putere am picat pe jos ,acesta luandu-ma de gulerul camasii,mainile atarnandu-mi pe langa corpul amortit,la fel ca si picioarele,acesta folosindu-si un al treilea brat pentru a da cu pumnul in mine . Imaginea devenind aproape negru cand totul s-a sfarsit. N-am mai simtit nimic. Negru. Gol.

Only LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum