Mızmız kedi ve Esmer prens

115 11 6
                                    

Normal yani benim gördüğüm okul aşkları en fazla 6 ay sürüyordu ama bizim yaklaşık 4 yıl geçmesine rağmen o ilk günkü aşk hiç yok olmadı ve bu 4 yıl içinde(öğrenciler hariç) Babam, Teyzem ve Derya bu olayı biliyorlardı. Hepsi hoş karşıladı. Evet şaşılacak durum. Annem yerine Babam hoşgörü ile karşıladı. Annem daha bilmiyordu. Mezuniyet partisini Girne(Kuzey Kıbrıs)ta yapılmasına karar verildi. Odalar hazırdı odalar 4 kişilik olmasına rağmen öğretmenlerim hoşgörülü ve iyi niyetli oldukları için ben ve Ömer'in odası (odamız) ayrıydı. Akşam gelmiştik. Film izledik. Ben önde otururken o da beni sırtımdan kavrayıp arkamda duruyordu. Filmin sonlarına doğru sırtımda sert birşey hissettim. Kumanda sanmıştım. Arkamı dönmeden "Kumanda sırtımdaymış" diyip kumanda zannettiğim şeyi tuttum. AMA O KUMANDA DEĞİL, ÖMER'İN PENİSİYDİ. Tutuyordum ama allah allah. Şekli kumandayada benzemiyordu. Sonra kikirdeme sesinden anladım hızla arkamı döndüm ve "Pislik!"dedim. Sonra kollarını göğüslerime doğru getirdiğinde kulağıma fısıltı şeklinde "her gün bunun için bekledim". Benimle sevişmek istiyordu. İlk hamleyi ben yaptım. Öyle ateşli öpüşüyorduk ki dillerimiz birbirleriyle tango yaptı. Dilim yavaş yavaş çenesine ordan kaslı göğüsüne ordan karnına ve ordan kasıklarına gelmiştim. Ne ara çıplak olduğumuzu anlamamıştık. Oral sex'e hazır değildim.Hem bakir hemde bakireydim. Anladınız. Ama bunu yaptım. Onunkini emmiştim. Sonra hiç üşenmeden metreyi alıp ölçmüştüm. Tam 17.4 tü."Yuh" dedim. "Beğendiysen yataktada ölçebiliriz"demesi beni iyice tatmin ediyordu. Sırtüstü yattım. Prezervatif takmasını istemiyordum. O da anlayınca takmaktan vazgeçti. Üstüme çıktığında kulağıma kısık sesle "hazırmısın"dedi. "Olabildiğince hazırım bebeğim"dedim. Ardında içime girdiği an bu kadar acıyacağını hiç düşünmemiştim. Yinede verdiği acı sevişmenin hazzını arttırmıştı. İkimizde değişik pozisyonlardan sonra üstüne oturduktan sonra inlemesi iyice gürleşmişti. "İçime boşal esmer prensim" dedim. Büyük zevk çığlıkları odayı sarmıştı. İkimizde aynı anda boşalmıştık. Sonrada onunla uzun süre sarıldıktan sonra"esmer prens'mi?"dedi. "Senmisin bana mızmız kedi diyen bende sana esmer prens derim"dedim. "Ama sana yakışıyor"dedi. "Sanada yakışıyor esmer prensim"dedim. Ve sabaha kadar böyle uyuduk. O 2 gün boyunca gezdik tozduk. Loş ışıklı bir lokantada bir yer belirledik. Garson geldiğinde o şarap ve çipura istedi. Bende vişne suyu ve pirzola istedim. O şaşkın şekilde bana bakıyordu. "Neden içki istemedin"dediğinde"Ben ömrüm boyunca bir yudum içki içmedim" dediğinde ise şok olmuştu. Sonrada siparişleri bekledik. (Türkiye'nin aksine Kıbrıs'ın bir özelliğide homofobiklik kanunen bir suçtu. Bu yüzden hiçkimse bize bakıp laf etmedi.) Siparişler geldiğinde yemeğe başladık. Tam ortasında ona"(İbranice)anî ôhev ôtâch (seni seviyorum)"dediğimde az kalsın şarabı üstüme tükürücekti.
"Ney,ney,neyy?","Yuh artık sana İbranice olarak seni seviyorum diyeyim sen (ses tonunu değiştirerek) ney,ney,ney de! Derya haklıydı!" Ona cidden darılmıştım dışarı çıkmıştım gizlice kulağıma "(İbranice)Anî ôtâch(bende seni)"dediği anda ben"nereden biliyorsun"dedim. "Senin için öğrendim" dediğinde ona yine aşık olmuştum." Prensim, Esmer prensim" yanıt olarak" Kedim , Mızmız kedim"dedi ve burnumu öptü. Caddeye bakarken Tahir ve arkadaşlarını gördüm(bu arada Tahir homofobik insanların tanrısıydı resmen!) polisler kollarından tutup götürüyorlardı biz polise:
- bunlar nereye gidiyor
- sana ne
- bakın bu öğrenciler bizim sınıfın kafilesi bilmemiz lazım( aslında lazım değildi. Fazla merak ... neyse)
- Homoseksüel bir gence söz ile taciz yaptılar
- peki, diyip ordan gittim
Ömer "n'olmuş" dedi. Bende sadece "iyi olmuş" dedim. Sonrada gittik. Kısacası bu homofobikliği onun ve arkadaşlarının başını yakmıştı. En azından doğum günleri balo sonrası günler olduğu için reşit değillerdi. Bu yüzden onları saldılar yinede yüzleri birkaç gün kireç gibiydi. Baloda halay horon kolbastı aklına ne gelirse oynadık sonunda Zeki Müren'in Bir sevgi istiyorum şarkısı çaldı. O bana "bu bizim şarkımız olsun"dedi. (Zaten başlığı bundan Bir sevgi istiyorum oldu.)
Derya ardından Bülent Ersoy'un biz ayrılamayız şarkısını açtı. Şarkı bitmesine rağmen hala sarılmış dans ediyorduk. Derya "Şarkı bitti çifte kumrular" dedi. Sonrada yerimize oturduk. Balo bitince odamıza geldiğimizde ben Mabel Matiz'in Ahu şarkısını söylerken durdu ve "sen Mabel'den de güzel söylüyorsun" demesi ile öpüşmemiz aynı anda oldu. Sonra film izledik yine ben önde o arkada bana sarılmış vaziyetteydi. O kumanda vakası olmaması için arkama yastık koydum. Gülerek " Kendini korumaya da mı alırmış benim küçük mızmız kedim 😂❤️" dedi. Ben sadece güldüm derken o da ne! Sırtımda yine birşey hissettim. Elimi bir soktum. Bu sefer cidden Kumandaymış . Birbirimize bakarak gülmekten resmen ölüyorduk. Film bittiğinde birbirimize sarılarak uyuduk...

Bir Sevgi İstiyorumWhere stories live. Discover now