me&simon?

33 6 0
                                    

název "kapitoly" je asi trochu zavádějící

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


název "kapitoly" je asi trochu zavádějící. ale opravdu tu chci mluvit o knize a knižní postavě, ne o reálném simonovy. (klid týno! nejdu ti po tvém "klukovi". nejsem svině)

takže.

hah

probuzení Simona Spiera. kniha velmi opěvována, hlavně mezi lgbt+ komunitou. a ani se tomu nedivím. je to dokonale zpracovaná kniha, ve kterém nechybí humor, trochu romantiky, realismus, praštěnost a ani trochu toho podivna.

abych vám řekla pravdu, tak na tuto knihu jsem si brousila drápky delší dobu - asi od léta, prostě od doby, co jsem ji viděla u jednoho booktubera - ale dostala jsem se k ni teď. nebo tedy teď jsem si ji koupila. přesněji v minulý čtvrtek někdy cca ve 12:46.

začala jsem ji číst v pátek (asi dvě kapitoly,..) a více v sobotu a neděli, kdy jsem ji četla i potají pod peřinou a svítila si na ní mobilem. a vše to skončilo tak, že jsem včera večer dočetla posledních asi pět kapitol, co jsem si na ten den nechala.

bylo to naprosto strhující a mužů říct, že jsem se do simona úplně zamilovala. heh, škoda že i kdyby žil, bych měla smůlu.

a víte, co je zvláštně vtipný? že mojí druhou nejoblíbenější postavou byl sám martin addison. opravdu, žeru toho kluka.

třetí pak byla asi lea nebo nora. nevím přesně.

psala bych dál a dál, ale nevím co. opravdu. v mojí hlavě je tolik myšlenek, že se to nedá snad ani spočítat. hodně jich patří této knize a pak dnešnímu vyšetření...

A CO VY? ČETLI JSTE TUTO KNIHU? NEBO SE NA NI ALESPOŇ CHYSTÁTE?

about meKde žijí příběhy. Začni objevovat