X-Factor 5. díl

4 0 0
                                    

Jsem ráda že tu povídku někdo čte :)

Pohled Kat-

Když jsem se probudila zrovna vcházela do pokoje Amy s úsměvem jako kdyby někoho zabila. Naše Bad girl. Což mi připomíná že je Zayn ťuťu :D? " Ahoj " pozdravila mě vesele a začala se hrabat ve skříni " Jdeš ven?" zeptala jsem se ji " Jo asi jo chceš jít taky ?" " Jojo probudím July a za 20 min dole?" řekla jsem "Ok" a už převlečená šla dolů.

Amy- http://www.polyvore.com/pizza/set?id=121979632                                                                                     Kat-    http://www.polyvore.com/paradise/set?id=121981141                                                                             July- http://www.polyvore.com/85/set?id=121981278

Pohled Amy-

Tak jo šla jsem dolů. Klid. V pohodě. " Kam jdeš?" zeptal se Liam s podezřelým výrazem. " Jen ven." řekla jsem. " S kým?" zeptal se " Jsem u výslechu?" to už se tady oběvili kluci " Ano. Tak s kým?" řekl Liam " S holkama-.-" *pokr fejs* " Jakýma?" vyzvídá Harry " S těma co jdou teď dolů tak nazdar" řekla jsem už s holkama v závěsu. " Né tak rychle. Můžete chodit ven, ale jenom s někým z kluků" Každá vybrat 1 hned teď" zavelel Daddy Direction alijas můj bratr. " Já si beru Louise" řekla jsem. " Chci Zayna" řekla Kat... " Hmmm tak já asi. Liam ne, Harry fanynky mě umlátí. Beru Nialla, ale na jídlo pujdeme jen jednou a to když budu chtít já" řekla July vážně. " Fajn" odpověděl ji Niall. " Nechi vám kazit teď naplánovaný rande, ale stejně budeme chodit spolu" ozvala se Kat " Jako všichni, a ne jako chodit, ale jako chodit" " No snad mě chápete" dodala a mohli jsme vyrazit. Nechali jsme tam Liama a Harryho že by se nám to začalo párovat ? :D " Kam chcete jít?" ozval se Lou. " London eye" Kat jak jinak " Tak to ně já chci oxford street" ozvala jsem se. " Já chci k Big Benu" zase July. " Fajn tak se domluvte" řekl Niall a něco důležitého řešil s klukama. " Fajn tak se rozdělíme kdo chce jít se mnou na Lodon eye?" zeptala se Kat, ale to už jí Zayn táhl někam do pryč. " A se mnou na nákupy?" zeptala jsem se s nadějí v očích nikdo se k ničemu neměl. " Dobře tak si běžte k Big Benu já jdu pro Liama ten tam se mnou půjde" řekla jsem a šla jsem rychlím krokem pryč od nich. Tomu se říká kamarádství. "Kluci?" zařvala jsem do vily nic. " Liame?" znova " Liam tady není jen já" řekl za mnou Harry. Já na tu Oxford street fakt chci " Alespoň někdo půjdeš se mnou nakupovat ?" " Prosila jsem i Nialla a Louise, ale ti šli raději s July někam k Big Benu nebo co." řekla jsem chvíly přemíšlel a pak řekl " Co za to?" " Budu dělat že tě znám a normálně se s tebou bavit. Všechno odpuštěno" " Dobře to beru tak jdem?" " Díky " řekla jsem a udělala na něj ten nejlepší úsměv co jsem uměla. " Sluší mi to?" zeptala jsem se Harryho tak v 20 obchodě on chudák tahal tašky. " Jo tak jdeme?" " Jo". Po další hodině co jsem uznala že toho mám dost byly 4 hodiny no na to že jsme šli v 11 :D " Co jít do kina?" zeptala jsem se Harryho když dával tašky do svého auta. Takový černý velký. Nechápu proč teď řeším auto, ale to je jedno. " Mám to brát jako rande?" řekl s jeho arogantním přiblblým úsměvem. " Pokud nechceš nemusíš" už jsem šla ke kinu.

Pohled Louise-

Že já nešel nakupovat s Amy. Připadám si jako křen. Vypadám jako křen. Počkat já jsem křen. " Hele lidibylo to super, ale jdu domů něco důležitýho udělat" No uznejte sami že kdybych jim řekl že jdu domů protože si přiadám jako debil bez holky na rande svýho kamaráda. Říkali by něco ve smyslech mi spolu nechodíme, Co blázníš. Vždyť to vidím jak nad sebou slintají. "Dobře" "Ahoj" rozloučili jsme se a já jel domů autem xDDD Ne asi na kole-.-  " Lidi jsem doma" řekl jsem  teď do prázdné vily našel jsem 2 vzkazy 1 od Liama " jsem u dan dneska mě nečekejte Liamxx." 2 Od  Harryho " Jeli jsme s Amy do nákupáku. PS.: Louisi mám ji :DD Hazz xx. " Ta svině, ale co můžu si za to sám no ne?"

Kate-

Se Zaynem to bylo fajn. Můj mozek říkal má přítelkyni moje oči slintali. " Děje se něco?" zeptal se mě Zayn " Ne v pohodě jen asi už pujdem domů ne?" " Jo asi jo" usmála jsem se na něj " Koho z 1D máš nejradši?" zeptal se v trapném tichu. " Upřímě? Nikoho." "Aha a kdyby sis musela vybrat?" " Tak s tím členem sedím v autě" jen se usmál a udělal face *jsem boss* " Máš kluka?" zeptal se logicky Zayn mě " Ne nemám měla jsem před X-Factorem, ale on si našel jinou hoklu a  vymluvil se na to jako právý kluk cituji Jsi pro mě moc dobrá. najdeš si někoho lepšího. A co ty a Perrie?" " No jak to říct. Prostě nám to už neklapalo" " takže bad boy je bez holky?" zeptala jsem se ho ironicky " Už to tak bude" řekl a "nenápadně" mě přejel rukou po stehnu. nenápadnej jak hovno na chodníku. "Zayne nech toho" "Čeho?"  udělal to znovu " Toho" "Proč?" zeptal se mě " Možná potom znám tě ani ne 2 dny." " Dobře" pak jsme vedli vážnou konverzaci o muflonech.

Pohled Harryho-

je tak půlka filmu a Amy je zažraná do filmu. Moje šance. Dal jsem ji ruku kolem ramen jen se na mě podívala a nřešila to. Miluju ji? nebo ji chci jen do postele? Ne to by mě Liam zabil. A Louis taky vlastně asi i Niall je to jeji nejlepší kamarád. "Baví tě to?" zeptal jsem se Amy " Ne, ale za chvíli je konec a ten herec je hezkej". " Tak směr domov teptal jsem se jí po tak dlouhým filmu bylo půl 8 večer. "Jo, ale zajdem ještě do Starbucks?" zeptala se mě " Jo tak jo" Když jsme dorazili domů uplně vysmátí všicni seděli u televize slyšel jsem Harry a Amy z TV to zase bude...

Děkuju za přečtení Amy xx.

X-Factor *prolog*Where stories live. Discover now