11.Bölüm ^ Yalancı Yalancı

9K 539 40
                                    




MÇK'nın wattpad de iki ayrı kullanıcı tarafından izinsizce ve kendi şahsiyetleri namına kullanıldığını fark ettiğimde, ne yapmam gerektiğini bile bilmiyordum. Hiç tahmin etmediğim kısa bir sürede yanımda olan, bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Sizin sayenizde bir tanesini sildirmeyi başardık ve bir diğer kullanıcı da özürlerini diledi. Sizi bilgilendirmek ve tekrar duyarlılığınız için teşekkür etmek istiyorum. Wattpad camiasının hiç beklemediğim kadar ilgili oluşu beni çok mutlu etti. Sahiden, teşekkürler.

Bunun yanı sıra Soma'da hayatını yitiren tüm insanlarımızın, bizim tenleri kömürden kara ama alınları ak, yürekleri ak güzel insanlarımızın mekanları cennet olsun. Yaratıcı, yaralılarımıza ve ailelerine yardım etsin. Türkiye'nin yarası olduğuna inanıyorum. Başta aileleri olmak üzere hepimizin başı sağ olsun.

Oy, dağlar dağlar...  On ikinci parçadan-bölümden- itibaren istediğim kısımlara geldiğimizi, olayların yön değiştireceğini, bölümlerin uzayacağını vurgular ve kabuğuma çekilirim.

Ah bir de yorumlar düşmesin lütfen, yorum yapın. Kısa ve net ifade edeyim; yorumlardan beslenen biri için yorum olmayınca bölüm yazılmıyor.
Keyifli okumalar.



11.Bölüm    
Yalancı Yalancı


Bu bölüm içeriği M.Ç.K. yayım hayatına Çizgi Studio'da devam edeceği için wattpad'den kaldırılmıştır.


Mimoza Çiçeğimin KatiliHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin