19.

5.9K 313 39
                                    

-Soha többet ne merj így rám ijeszteni! Tudod, mennyire aggódtam érted?!

-Sajnálom Tae! Nem akartalak megijeszteni!-és újra elkezdtem sírni. Tae csak magához szorított és simogatta a hátam.

-Semmi bej! Ne sírj kérlek!

Éppen kezdtem megnyugodni, mikor megszólalt a csengő. Jin felállt és kinyitotta. Mikor felnéztem elámultam. Szerencse, hogy nagy nappalink van!

-Ti meg mit kerestek itt?-fakadtam ki. Nem nagyon szerettem volna látni őket. Főleg Tao-t.

-És te mit keresel itt ha szabad megkérdeznem?

-Héj! Ne beszélj így a húgommal, Xiumin!

-Mert ő a húgod?

-Igen Suho! Ő az én hugicám!

-Szerintem nekünk mennünk kéne! Várnak!-mondta Jackson.

-Oké! És köszönöm, hogy visszahoztátok Min Ah-t!

-Nincs mit! Szívesen tettük!

Még egy kicsit Suho-ék is maradtak. Elmeséltünk mindent. Mikor végeztem a sztorizással, észrevettem, hogy Suga végig engem figyel. Nem kicsit jöttem zavarba. Ahogyan rámnéz, azokkal a mogyoróbarna szemeivel. És azok a telt ajkai! Amikor érzem, hogy csak rám figyel! Egyszerűen nem tudok neki nemet mondani! Haragudnom kellene rá, de ehelyett a karjaiba akarom vetni magam és addig csókolni,ameddig meg nem fulladok! Nem tudom, hogy mi lehet velem! 


*Suga pov*

Csak mesélt és mesélt. Olyan formásan mozognak azok a gyönyörű ajkai! Annyira szeretnék most felállni és leteperni mindenki előtt! Tudni, hogy csak az enyém! Addig csókolgatni, ameddig bele nem halok! Olyan mintha valaki éheztetne! Éhen halok miatta, mert akkora nagy fasz voltam, hogy az első randin megkérdeztem tőle. Nagyon nagy barom vagyok! Valahogyan helyre kell hoznom!



Hello Falling Angels!

Nagyon jó mikor informatika órán bármit lehet csinálnunk. És nekem vcan a legjobb tanárom belőle. Hamarosan jön az új rész, csak hát a dolgozatokat is meghozták. Én meg nem vagyok valami fényes kémiából. Szóval megpróbálok sietni. 

Angel


A bátyám bandája (Bts ff)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora