Episode 20. "I loved you so much."

3.5K 142 6
                                    

2 Gün Sonra

"Bu kadar makyaj yeter."

Diye söylendim.Talk Show için hazırlanıyordum ve kulisteydim.Paul'un teklif ettiği şeye ne dediğimi mi merak ediyorsunuz? Kabul.Ettim.

Çünkü yılmadığımı göstermek istiyordum ve bu da benim için bir fırsat olabilirdi.Ve bir de şu var,Zayn o dövmeyi yaptırmış! Kalbinin tam ortasına.İtalik yazıyla bir "L" harfi.Ama şöyle ki bu dövme hayranlar tarafından ciddiye alınmıyor.Çünkü Perrie'nin de dövmesini yaptırdı ama ayrıldılar.Hala Zayn'in beni sevdiğini düşünüyorlar.Her neyse.Üstelik o dövme geçiciymiş.Niall'dan haberleri aldım.Sadece 2 ay duracakmış.

Uzun yeşil tulumumun paçalarını sıyırarak,beyaz hasır,dolgu topuklularımı giydim.Saçımı son bir kez düzeltip,boy aynasında kendime baktım.Yazı getirmiş gibi bir havam vardı.Tulum vücudumu tamamen sardığı için,güzel durmuştu.

"İşte çıkıyorsun,Melis!" Stephanie'ye döndüm."Hadi bakalım,Melis Gezen!"

Sunucu David'in adımı haykırmasıyla gülümseyerek,stüdyoya girdim.Koltuklar dolmuştu.Mutlu olmuştum,bana değer veren insanların olması içimde sevinç kelebekleri oluşturmaya yetiyordu.David'in elini sıkıp,mor koltuğa oturdum.

"Şu son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz ve güzelliğiyle herkesi hayran bırakan Melis Gezen şu an stüdyomda! Büyük şeref!"

"Teşekkürler,aynı şeref bana ait."

"Peki Melis,şu son yayınlanan şarkın A Thousand Years.Klip çekimleri başladı mı?"

"Yarın başlıyor."

Önüme koyulmuş suyumdan bir yudum alıp,diğer soruyu beklemeye başladım.

"Peki o şarkı gerçekten duygu yüklü bir şarkı.Bu şarkıyı kime yazdığını gerçekten merak ediyoruz."

Zayn'e yazdığım bir şarkıyı ortalıkta ifşa etmemek için bir şeyler uydurmaya çalıştım.

"Aslında özel birisi yok.İsteyen herkes üstüne alabilir.Bunu ne sevdiğim birine ne de benim için özelleşmiş bir insana yazdım.O anlık duyguları harekete geçiriyorsun ve işte oluyor.Bu da aynı şekilde."

"Peki tamam.Justin Bieber ile tanıştığınızı duydum.O nasıl biri? Bize anlat."

"Justin gerçekten harika biri.Şarkıları,söz yazarlığı ve arkadaşlığı muhteşem.Onu yeni tanımama rağmen çok sevdim.Gerçekten çok iyi biri ve Belieber'ları onun için çok önemli.Kızlar size duyrulur."

Herkes gülerken ben de onlara katıldım.Şimdilik bir sorun olmaması,rahatlamama neden oluyordu.

"Biraz da band'ler hakkında konuşalım.Öncelikle bayanlar.Little Mix? Turlarındaki herhangi bir konsere gitmeyi düşünüyor musun? Merak ediyoruz."

"Ihm.Little Mix kızları ayrı ayrı çok iyiler.Onlarla görüşüyoruz ve bu harika.Hiç biriyle bir sorunumuz yok.Evet,turlarındaki bazı konserlere katılmak muhteşem olurdu.Umarım vaktim olur."

"Ve işte en merak uyandıranlar? One Direction ve onların diğer tur ayaklarının açılış konserleri sana verilmiş dedikodusu var.Bu doğru mu?"

"Evet,doğru.Artık onlarla beraber dans etmek yerine,açılış konserlerini vereceğim.Gerçekten onlarla iyi anlaşıyoruz."

"Zayn? Zayn Malik? Ve yeni yaptırdığı dövme? Ne düşünüyorsun?"

Beklediğim şey başıma gelmişti işte.Gülümsemeye çalıştım.

"Zayn ile güzel günlerimiz oldu ama geçmişte kaldı.Yani bir daha asla birleşemeyiz.O konuyu tamamen kapattım çünkü tatsız meseleler oldu.Hiç yaşanmamasını tercih ettiğim şeyler.Ya da şöyle de diyebiliriz.O güzel günleri yaşamayabilirdim.Sadece üzülmek istemiyordum ve üzüldüm.Her şey bundan ibaret.Yeni dövmesi hakkında bilmediğiniz şeyler var.Ama umarım o kızı üzmez."

"İçin dolu gibi görünüyor.Sanki kusulmayı bekleyen bir nefret var ortada?"

"Hayır,bu söz konusu değil."

"Peki,şimdi performansını sergilemek üzere seni sahneye alalım.İşte yeni gözdemiz Melis Gezen!"

***

Allah'ım senden tek istediğim mutluluk! Neden bunu çok görüyorsun bana?

Yarım saat öncesine kadar yüzümden gülücük eksik değildi.Ama Talk Show'dan döndüğüm anda üst üste hem Paul'dan hem de Stephanie'den azar yedim.Neymiş,Zayn hakkında kötü konuşmasam daha iyi olurmuş! Tabi yüz üstü bırakılan siz değilsiniz! Bu azarı yedikten on beş dakika sonra Zayn Bey'den mesaj geldi (!) ve grubun onun evinde toplanacağını haber verdi.Herkes beni bekliyormuş.

Artık.Onları.Yan.Yana.Görmeye.Dayanamazken.O.Beni.Önceden.İkimizin.Olan.Şimdi.Lauren.İle.Aşk.Böcekleri.Tarzında.Yaşadığı.Eve.Çağırdı.Lanet!

Neymiş önemliymiş de bilmem ne!

Çok sinirliydim ve bu sinirimi ancak duş almak geçirirdi.

Duştan çıktıktan sonra siyah kalem eteğimi ve beyaz transparan gömleğimi geçirdim.Takılarımı taktıktan sonra,siyah platformlarımı giydim.Saçlarımı taradım ve dağınık bir şekilde topladım.

Hiç gitmek istemesem de gidiyordum.Tekrar anılara gömülmeye...

~

~

~

Derin bir nefes alıp,kapıyı çaldım.İşte karşımdaydı.İlk hayal kırıklığım,ilk mutluluğum,ilk sevgim,ilk üzüntüm,ilk aşkım.Boydan boya karşımdaydı.Siyah kolsuz tişörtü tüm dövmelerini öne seriyordu.Altında ise skinny siyah Jean'a vardı.Elleriyle içeri geçmemi işaret etti.

Ama kimse yoktu,hiç kimse.Sevgilisi bile.

"Grup nerede?" Diye soğukya sordum."Yoklar,gelmeyecekler.Yalan söyledim.Baş başa konuşmak istiyordum ama kabul etmeyeceğini bildiğim için yalan söyledim."

Baş.Başa.Konuşmak.İçin.

"Sevgilin?"

"Ayrıldık."

Ayrılmışlardı.İçim kahkaha atarken,dışımdan soğuk gözükmeye çalıştım.

"Neden?"

"Onu sevmiyordum.Zaten sadece iki hafta çıktık.Abartılacak bir şey değil."

"Beni tercih ettiğin kadını nasıl yollarsın?" Alayla konuştum.

"Seni aldatmadım ben! Ona sevgilim olduğunu söylemiştim ama o yalan söyledi.Bana takıntılıydı! Bizi ayırmak için yaptı.Öyle de oldu.Beni dinleseydin,her şeyi öğrenirdin."

Hışımla ayağa kalktım."İki gün sonra el ele nişana geldin,aptal.Onunla mutluydun,öptün onu! Dövmesini kalbine yaptırdın! Ben oyuncak değilim,sen de sahibim değilsin! Bunlar gerçekse,neden onunla mutlu oldun?"

"Yönetim,bunun çocuk oyuncağı olmadığını söyledi.Biraz onunla gözükmeliymişim.Ben de istemezdim.Seni seviyorum.Beni affet."

"Asla.Asla,seni affetmeyeceğim."Seni tercih ettiğim kadın" buna ne diyeceksin?"

"Melis.Demek istemedim sevgilim.Yemin ederim.Böyle olmasını istemezdim.Sadece bir şans daha? Bir daha olmayacak."

Yere çöktüm.Ve başımı ellerim arasına aldım.Yüzüme de acı bir gülümseme yerleştirdim.

Yüzümde kocaman yalandan bir antidepresan gülümsemesi...

"Bir şans daha verecek misin? Pişmanım sevgilim.Ben sadece seni sevdim."

Zaman dondu sanki,
Her şey sıradandı.
İyiyim dedim herkese,
Ağlamam zaman aldı.

Right Now || z.mHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin