Bölüm 13. Her şeyi unutmak

12K 389 22
                                    


        Göz kapakları mı zar zor araladım. Etrafı gördüğüm kadarıyla burası Tufan'ın odasıydı ve şuan onun yatağın da yatıyorum. Yataktan kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum iki kol buna engel oluyor. Arkamı biraz döndüm bir adet bana sıkı sıkı sarılmış Tufan'ı beklemiyordum. Şaşkınlıkla ona bakmaya dalmışım.  Elime baktım sarılı idi. Dün olanları hatırlamaya çalıştım. Yine sinirlensem de dünkü kadar değildim biraz daha sakindim. Sonra o cümleyi hatırladım.
-Sende sevdiğin kadını, kendi ellerinle abine vermek ne demek bilemeyeceksin güzel gözlüm.
    Ne demekti bu ben Tufan'ı hiç görmemiştim, oda beni görmedi. Beni istemeye geldiklerinde yoktu, nişan oldu yine yoktu, düğün de toplasan bir dakika ancak görmüşümdür. Neydi o zaman bu hayal meyal hatırladığım cümle , aklımın bana oynadığı bir oyun mu? Ben bu düşüncelerle boğuşurken Tufan gözlerini açmış beni izliyordu. O panikle hemen yataktan kalkmaya çalıştım, sadece çalıştım.
- Bırakır mısın artık beni.
- Daha iyi misin?
-İyiyim bırak artık beni kalkmak istiyorum.
-Cık böyle iyi , hem benim daha uykum var.
- Beni bıraksan , kendin istersen bir ömür boyu uyuya bilirsin.
- Senin kokunla uyumak daha güzel. Dedi Tufan benim ağzım dedikleriyle o şeklini alırken gözlerim ondan hariç her yerde gezindi. Lafı söyleyen o utanan neden benim.
- Hadi hazırlan dışarı çıkacaz.dedi ben hızlı bir şekilde gözlerimi ona döndürürken , buğün bana neden böyle davrandığını merak ettim.
- Çıkacaz derken senle , ben mi , yani ikimiz.
- Evet, şimdiden söyleyeyim sakın açık giyinme. Bu yaşımda katil etme beni. Bu arada kollarımda uyumaya bu kadar meraklı olduğunu bilmiyordum. Dediği şeyle hemen ayağa fırladım.Dolaptan bi kaç bişey alıp banyonun yolunu tutup odadan çıktım. Sağ elimi alnıma vurup kendime kızdım. Daha dün neler söyledim bağırıp çağırıp bu evden gitmek istiyorum dedim. Sabah bi kalkıyorum Tufan efendinin koynundayım. Ah Eda ah salaksın kızım sen süzme salak , neden karşı gelmedin demin ben senle hiç bir yere gitmem niye demedin. Robot gibi neden Tufan'ın her talimatını yerine getiriyosun. Kendime kıza kıza nihayet giyinip banyodan çıkmıştım.

 Kendime kıza kıza nihayet giyinip banyodan çıkmıştım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

     Salona geldiğim de bir şokla daha karşılaştım. Dün dağıttığım yerle bir ettiğim salon toplanmış tertemiz olmuştu. Hemen hızlı adımlarla mutfağa geçtim orası da öyleydi. Ama kim yapmıştı, ne yani Tufan mı temizlemişti.Arkamda bir nefes hissedince hızlı bir şekilde arkamı döndüm. Keşke dönmez olaydım. Tufan' la yüzlerimiz o kadar yakın ki serçe parmağımın eni kadar mesafe var. O bana öylece baka kalırken ilk toparlayan kendimi ben oldum. Hemen bi adım geri attım. Kalbim niye hızlı atıyor korkudan mı? Konuşmaya o başladı.
- Evleneli nerdeyse altı ay oldu. Düşündüm de beraber bi kahvaltıya dahi gitmedik. Bugün her şeyi unutamazmıyız. Normal evli çiftler gibi bi yerleri gezemezmiyiz. Sonra nefret etmek istiyorsan yine nefret et. Sadece buğün için bütün geçmişi unutalım.
- Sen iyi misin?. Dün ben bir şeyleri kırarken kafana mı denk geldi. Dediklerimle gülmeye başladı. Ben gülmesin de takılı kalmıştım ilk defa onu gülerken görüyodum. Sonra dediklerini düşünmeye başladım. Bir gün de olsa unuturmuyum tüm geçmişi. Unutulmazdı ama madem o bana bi adım attı, bende bi adım atmaya karar verdim.
- Tamam teklifini kabul ediyorum.
- Tamam o zaman hadi çıkalım.
- Nereye gideceğiz?
- Söyleyemem ama şu kadarını bil. Bugün gezmekten çok yorulacağız.dedi gülümsedi , gülümsedim.
       

ABİMİN  KARISI (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin