Gerçeklerle yüzleşmek

36 4 2
                                    

Kendime geldiğimde karşıdakinin Jhordan olduğunu anladım, yanıma gelip oturdu ve:

-Ben sana demiştim.

-Sen tam bi salaksın. Asla senin olmiycam.

-Sana seçenek sunduğumu sanmıyorum. Sustum ve kafamı çevirdim. Çenemden tutup gözlerinin içine bakmamı sağladı bense gözlerimi kaçırdım sonra tek eliyle suratımı kavradı ve yanaklarımı sıktı :

-Çek elini canımı acıtıyosun!!

-Sanane. Bu umursamaz tavrı beni gerçekten sinir etmişti. Sonra bene doğru eğildi ve öpmeye çalıştı bense kafamı çevirip ondan uzaklaşmaya çalıştım. Yatağın demirleriyle arasına alıp beni sıkıştırdı ve öpmeye başladı. Gözümden 2 damla yaş geldi ama üzüntüden değil elimden bişey gelmemesinden dolayıydı. Sonra tanrının yardımıyla odaya hizmetçi girdi ve :

-Efendim yemekler hazır.

-Çık hemen ve bir kez daha bizi rahatsiz etme !!! dedi Jhordan. Ne kadar sinirlenişti. Sonra bana döndü ve :

-Bana karşılık vericeksin !

-Tek bir şartla.

-Neymiş o ?

-Ellerimi çöz. Önce biraz düşünceli bir şekilde beni süzdü sonra ayağa kalkıp kapıyı kilitledi ve ellerimi çözdü. Bileklerimi ovuşturdum , acıyordu. Elini elimin üstüne koyarak :

-İyi misin ? dedi hemen elimi çektim ve

-Umrunda mı ?!! diye bağırdım. Kapıyı çarparak odadan çıktı ve kapıyı kitlemedi bend efırsattan istifade hemen kapıdan çıktım. Ve çıktığım gibi afalladım. Kapın iki yanında kocaman 2 adam vardı. Arkaya doğru giderek kapının kolunu aradım elimle buldum ve adamların ters bakışlarından tırsıp içeri girdim. Sonra yatağa oturup bağdaş kurdum,içeriye bir hizmetçi girdi. Yemek getirmişti, masaya koydu ve afiyet olsun dedikten sonra odadan çıktı bende odayı incelemeye başladım bi köşede kocaman haika romanlarla dolu bir kitaplık çalışma masası yatak ve armut koltuk vardı yatağın yanındaki çekmecelri açtım birinde mp.3 ve kulaklık vardı oda hoştu ama ben burda Jhordan'ı değil Alex'i istiyordum. İstemsizce gözümden 1 damla yaş aktı. Annemi, babamı ve evimi özlemiştim marry'i de. İnat emiştim yemek yemiycektim yesemde belli etmiycektim. Bir süre sonra içeri Jho girdi:

-Yememişsin ??

-Evet. Lütfen çıkar mısın uyuycam.

-Peki. Dedi ve çıktı sanırım biraz dalmıştım kapı gıcırdadı ve içeri girdi gözlerimi onun farkeymeyecği şekilde hafif araladım, yanıma oturdu elini saçıma götürdü ve biraz beni izledi sonra “neden sally neden ?? alex sana ihanet ediyoken ve ben tamamen sana tapabilicekken neden ??” dedi ne dediğini anlamamıştım ve bir hışım kalkarak “ne dedin seen ?!” dedim bi anlık tepkimle sıçradı yerinden gülmemek için zor tuttum kendimi ve tekrar bağırarak sordum. Pişman olmuş gibi bi ifadesi vardı ve:

-Şeyyy hiç yaa boşver dedi ve hızla odadan çıktı o gece uyuyamadım. Off ya neden öyle söylemişti o. 

Sabah olduğunda odama girdi boynumu öptü ve bana sokularak yattı bense kendimi çektim. Sonra üstüme doğru geldi ve benim olucaksın dedi korkuyordum... Yataktan kalkıp geriye doğru yürümeye başladım bana doğru geldi "Napıyosun sen !! Kendine gel. "dedim. O ise bana doğru geliyodu en son duvarla arasına aldı nefesini boynumda hissediyordum.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: May 15, 2014 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Aşk Kapıyı ÇaldıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin