uzak dur!

51 5 0
                                    

//SALLY//

okula gitmiştim alex okuldaydı ve gabe de sınfa girmeden kapının yanında duydum bağırışma sesleri geliyordu sessizce görünmemeye çalışarak dinledim:

-seni uyarıyorum alexander benim olandan uzak durr !!!

-senin mi hahahah :D hiç gülesim yoktu 

-kapa çeneni gerizekalı sallyden uzak dur diyorum sana!!

-bak gerizekalı! sally dün beni öptü tamam mı ve ben onu seviyorum ve sen kendini ne sanıyosun !!! ,dedi ve ben içeri girip bağırmaya başladım:

-napıyosunuz siz yaa ben sizin malınızmışım gibi kavga etmekten vazgeçin tamam mı siz beni ne sandınız he !!! ikinizde uzak durun bende tamam mı ??!! dedim ve çantamı da alıp çıktım okuldan biraz yürümek istiyodum2 günde onlarla ne kadarda samimi olmuştum.lanet olsun. Bir banka oturdum ve telefondan yakında gidebiliceğim yani okulu kırdığım için eğlenmeye bakmak istiyordum. Önce eve gittim üztümü değiştirdim ve marry'e:

-marry işin var mı ??

-hayır canım yok ,dedi güzeeel :D 

-hadi kalk gidiyoruz , dedim şaşırmıştı marryi sevdim ben yaa 20-25 yaşlarında benden büyük ama ablam gibi iyi yani peki dedi ve oda üstünü değiştirdi dışarı çıktık kocaman bi AVM'ye gittikbaya bi süre alışveriş yaptıktan sonra cebimdeki telefonuma baktım oha :o ne kadar çok cevapsiz arama ve mesaj vardı eheheh :D telefonum sessizdeydide herneyse hiçbirine geri dönmedim eve gittiğimde babam gelmişti ve marry evde olmadığını görünce baya merak etmiş sanırım içeri girdiğimizde:

-nerdeydiniz ??

-ee babacım alışverişe gittim marryede ihtiyacım vardı,dedim ve tamam anlamında kafasını salladı (benim babam olmadığı için bi baba ne tepki verir bilemiyorum :D ) odama çıktım pijamalarımı giyip müzik dinlemeye başladım dakikalar sonra odamın kapısı çaldı ve içeriye........

Aşk Kapıyı ÇaldıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin