Zaman Yolculuğu John Titor

74 2 0
                                    


2 Kasım 2000'de bir zaman makinesi, bir zaman makinesi çalışması için neyin gerekeceğini bildiklerini iddia eden bir adamın Time Travel Institute forumlarında yer aldı. Zaman içerisinde, görevler John Titor adlı bir adamın zaman yolculuğunun gerçek bir iddiasına dönüştü. Titor, 2036 yılına ait bir Amerikan asker olduğunu ve bir hükümet zaman yolculuğu projesine atandığını bildirdi ve mesajlar patladı ve John Titor Enstitüsü dahil olmak üzere oldukça ilerideki görevler aldı. Titor'un yayınlarını ortalama bir kranktan ayıran şey, etkinliklerin ve teknolojinin karmaşık detaylandırmasıydı.

2008'de ABD iç savaşının öngörüleceği ve 2004 yılından sonra Olimpiyatların olmayacağını iddia ettiği için tam olarak meyve vermedi ancak Titor, "Everett-Wheeler-Graham (veya 'çoklu dünya ') teorisi doğrudur: Olası tüm kuantum devletler, olaylar, olasılıklar ve sonuçlar gerçek, nihai ve ortaya çıkıyor. Her şeyin bir yerde, bazen de denetleyicide olma ihtimali% 100'dür. "

Dolayısıyla onun tahminlerinin yanlış olduğunu ispatlamak aslında imkânsız çünkü onunla paralel bir evrende yaşıyor olabiliriz.

Mart 2001'de, Titor mesajlar durdu, asla bir daha ortaya çıkmayacaktı, çünkü John o zaman kendi saatine geri döndü ... 

Gizemli Bilgiler  2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin