1

20 2 0
                                    




"Yara Yala op staan, je hebt examen vandaag" "mmhh nog heel even 5 minuten" zei ik half slapend. "over een half uur moet je op school zijn, wat 5 minuten!" zei mijn moeder geiriteerd. Ik stond met een ruk op NOG EEN HALF UUR OMGGG. Snel pakte ik een outfit bij elkaar, een zwarte spijkerbroek en een Nike sweater. Ik heb toch zo een examen, ik ga geen moeite doen hoor om me mooi te maken. oohjaa helemaal vergeten me zelf voor te stellen. Dat doe ik zo wel in de bus nu moet me even klaar maken.

Ik REN naar benden en smeer snel een broodje met pindakaas. Ik pak de melk uit de koelkast en schenk melk in in een mok. Ondertussen nam ik even Biologie door, vandaag is mijn laatste examen. de rest van de examens gingen wel oké. Nu nog hopen dat ik het heb gehaald. Als ik klaar ben was ik alles nog heel snel af. Oké nog 15 minuten en dan moet ik op school zijn, ik pak mijn boek en loop naar mijn moeder die lekker op de bank ligt. "bye mama" "bye" " mama, doe een dua voor mij dat ik deze laatste examen goed maak" "Inshallah slaag je habibitie""In sha allah" zei ik en loop naar buiten.

Bij de bus halte aangekomen zie ik dat ik nog 3 minuten moet wachten. Gelukkig is mijn school maar 3 haltes van mijn huis. Nou oké binnen kort "ex school". Terwijl ik aan het wachten ben komt er een jongen bij staan. Ik ben altijd iemand die naar mensen kijkt haha. Ik keek op om te kijken wie het was. Het was een jongen dacht ik in me zelf, joh logisch dacht ik in me zelf. Hij kijk mij ook aan en ik ga hem een glimlach en hij glimlachte lief terug.

Ik stap de bus in en neem achterin plek. In de bus zijn mijn gedachten heel ver, ik denk over de toekomst, eten, school en wat ik later wil doen.

Maar oh ja ik moet me nog voorstellen! Ik heet Yara en ik ben 19 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar van mijn mbo opleiding, daarom heb ik vandaag een examen. Ik ga na mijn examens een tussen jaar nemen. Ik wil heel erg graag even 1 jaartje pauze hebben van school. Ik heb kort haar donkerbruin haar, bruine ogen, ik ben 1 meter 55 en ik heb een normaal lichaam. Ik wil me in mijn tussen jaar in sha allah inschrijven bij de sportschool. Ehm voor de rest was dit het denk ik. Oh en ik woon met mijn: ouders, 1 broer Younes (22), 1 broertje Youssef (16) en één zus Yasmin (24). Mijn zus is getrouwd en ze is op dit moment zwanger, mijn broer is verloofd en mijn broertje en ik zijn nog single hahaha. Op dit moment heb ik ook niemand op het oog. OOHJA HOE KON IK HET VERGETEN... mijn afkomst hahahaha ik ben Libanees, dus ik spreek Arabische en ik ben Elhamdoulilah moslim <3.

Oh mijn halte oeps, ik moet uitstappen. daagg.

P.s dit verhaal ben ik begonnen te schrijven op 5 maart 2018. Much love. Na deel 8 komen er nieuwe delen❤️

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Dec 04, 2019 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Onverwachte liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu