yapamam ki

22 6 0
                                    

Gönderen= deli kız

-knk ödevi attıyom sana yazmistı bende bakıp güldüm.

Gönderilen =deli kız

- olur knk at seni bekliyom yazdım oda foto olarak attı.bende aşağı inip bi seyler yedim annem evden gitti halamla konuşucakmiş neyse kardeşim oda gitti ablam okulda diyer ablam işte evde yanlızım oleyyyyyyy diye cığlık attım ve dolabı açıp danetemi alıp televizyon karşısına geçtim.tam televizyonu açtım.en sevdiğim şarkıyı bulmaya çalıştım yoktu bende televizyona intarneti bağladım. Ve en sevdiğim şarkı elif kaya aşklarca açtım ve hem daneteye yiyodum hemde oturduğum yerde oynuyordum.danetem bitti bende sinirlenip bi tane daha dolaptan çıkardım ve acıp yedim. Şarkı bitti yeniden açtım. Ve tam danetemi bi dakikada bittirdim ki kapı çaldı. Kapıyı açtığımda onu görür gormez kapiyi kapadım yine açtım o o oydu valla mirzonun cetesi yine kapıyı kapatacaktım ki kapının önüne ayagını koydu. Bende zorladıkça kapıyı zorladı ve açtı bende pijamam şort olduğu için utandım ve kıpkırmızı oldum.zakir,mirzo,ismet ve yine yavuz kapıyı kapatılar bende yukarı dogru kactım bagramıyomda off merdivenlerden çıkınca zakir kostu yakaladı ve beni merdivende sıkıstırdı.

-ya bırak benii bak bağırırim immmmm...... dedim agzımı kapadı pic bende elim ayagıma dolaştı tabi. Kulagıma doğru yaklaşıp

-seni çok seven biri var dedi ve göz kirpıp gittiler sadece bu kadarmıydı allah belanızı vermesin şarkım yine bittmiş başka şarkı çalıyordu. Aleyna tilki o sen olsan bari aman allahım hic sevmediğim sarkı iyyy dedim kulaklarımı kapatım başka sarkı açtım. Dinliyodum ki yine kapının çalmasıyla kapıya koştum. Hiç kimse yoktu birden gözlerim aşağı kaydı yine mektup inanamıyorum tam elime aldım cebimde olan telefonumu aldım bu takisde arıyan numaraydı açtım.

- alo

-mektubu açmayı düşünmüyomusun dedi bende şoka girmiştim resmen

-ne-nerden biliyosun ya kimsin sen dedim hem dışarıdan onu aramamaya başladım .anahtarı alıpp hızla dışarı çiktım.

-bence beni bulamasın keşke çıkmasydın dimi dedi sinirlenerek

-karşıma çıkarsın adamsan diye kükredim sinirden komşularımız meraktanmı bilmiyorum ama pencereye çıkmışlardı.

-az kaldı biraz daha gelsen görebiliceksin dedi bende biraz koştum.ve bam önüme koşarak çıktı.bu bu ba-bamı öldüren kişi yutkundum elindeki silahı gözlerim dolmuştu.

-ha-hayır onu indir dedim telaşlı bi sesle sonra telefonu kapatıp cebime koydum. Ve

-senin ba- lafını kestim

-babamla ilgili sakın bi şey deme sakın dedim. Herkes içeri girdi ben stresli silahını indirmesini bekliyordum ama adamın indirmesini beklesem akşama kadar beklerim. Birden gözlerim doldu birden silahı bana doğru bağıran anneme doğru çevirdi bende

-aaannneeee diye bağırıp annemin önüne koşim derken sırtımdan yediğim kurşunla annemin dibinde bayıldım adam beni vurduğuna şok olup kaçtı.

Yazardan
Dilanıvuran adam kactı 5 dakika sonra mirzanın grubu oradan gecer ve dilanı o halde gören mirzanın gözleri fal taşı gibi acılmış ve o tarafa koşup dilanı kucağına almıs zaten o sırada ambulans gelmiş annesi ağlamaktan resmen ölüyodu. Mirza dilanın annesini sakinleştirmeye çalışır.ve dilanın annesi ambulansa biner.

Psikopat Aşık (Sensiz Yapamam Ki)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin