Ztracená v poli...

7 1 0
                                    


Začnu rychleji dýchat. Pomalu vstanu z postele a jdu si rozsvítit. Pomalu otevřu dveře a podívám se jestli je někdo dole. Nikoho nevidím. Jdu dolu po schodech a svítím si mobilem. Podívám se do ložnice,mamka s tátou spí. Potichu zavřu dveře a jdu k lednici. Vytáhnu si dvě mrkve,jednu pro mě a druhou pro Flíčka. Jdu po schodech nahoru. Pomalu otevřu dveře otočím se a zavřu. 

Spadne mi mrkev z pusy... Flíček je na kleci ale jak se dostal ven? Běžím za ním mrkev si dám do kapsy. Dám ho do klece a jdu spát.

Znovu se vzbudím o půl 6 ráno. Otočím se a Flíček zase není v kleci ale teď už ani na kleci... Sednu si a vidím ho u dveří. Začal utíkat! Běžím za ním vylezl psími dveřmi, nechápu na co tu sou když nemáme psa! Vezmu si mámy boty a vyběhnu ven podívám se na mobil a je 6:52! Prostě 7 hodin. Běžím za ním. 

Ale ne! Pře de mnou je pole! Sednu si na kraj pole a začnu na něj volat. Slyším ho! Najednou vidím jak se na mě podíval. Vstanu a běžím dál do pole. Vezmu si mrkev z kapsy a začnu jí křupat. Králík se zastavil. Přišel ke mě a skočil na mě. Začal my nějakými zvuky naznačovat ať jdu za ním. Vůbec jsem zatím nevěděla co chce. Najednou mi vzal bačkoru a začal s ní utíkat. Zařvu na něj,,Počkej!!".

Běží dál a naznačuje mi. Až teď mě to cvaklo běžím za ním. Zastavila jsem se u stromu. Byl velký,listnatý a zvláštní. Králíka nevidím. Zmizel...

Pomalu se se otočím a přistoupím blíž. Skočím jestli není vzadu. 

,,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!" 

Propadla jsem se a padala strašně rychle. Najednou jsem dopadla... Začala mě být zima až jsem se rozkoukala všude byl led. Běžím dál za králíkem kterého jsem našla. Běžím a začně mě svítit do obličeje. Jdu dál a ucítím krásné léto. 

Jdu dál a najednou jsem myslela že jsem ve snu před sebou jsem měla...




Omlouvám se za krátký příběh dnes se mi do toho vůbec nechtělo příště vám to nahradím :) Doufám, že se vám to líbí. Děkuji

                                                                 Vaše Kačaba 

Tajná říšeWhere stories live. Discover now