Kapitel 11 Part 1

779 18 2
                                    

Efter att ha spelat fotboll i någon halvtimme så kom en små förbannad Paul och letade upp oss, skickade upp oss till rummen och bad oss att byta om. Jag och Niall fjantade oss lite uppe på rummet innan vi slutligen fick på oss rena jeans och tröjor, fjantade oss lite till innan vi tog oss samman och mötte upp dem andra för att sedan åka iväg till intervjun.

  Hela bilresan dit bestod av att vi alla verkligen satt och larvade oss för att irritera Paul ännu mer då han redan var ganska så förbannad på oss för att vi bara försvunnit, men något som jag inte tror att han tänkte på är att vi alla är över tjugo och ja, vi får göra vad vi vill. Niall tog lätt tag om Harrys mössa och trädde den på sitt egna huvud, lutade sig tillbaka i sätet och plutade lite med läpparna.

” Hey! Mannen! Slänger du över en cola?” sade han med en dålig imitation av Harrys dialekt.

” Det där var uselt.” svarade Harry och drog av honom mössan och skakade på huvudet.

 Niall räckte lätt ut tungan emot honom och lade armarna i kors över bröstkorgen medan han sneglade över på mig, Zayn och Louis.

” Vad tyckte ni?”

 Jag sneglade över på Louis och Zayn som både satt och höll sig för skratt, jag kollade sakta tillbaka på Niall och nickade sakta.

” Harry har faktiskt rätt, det lät väldigt uselt..” svarade jag och Niall plutade med underläppen och vände ut blicken genom rutan.

 När vi slutligen kommit fram till lokalen som vi skulle möta upp några människor ifrån något tvprogram. Vi hälsade och satt och sedan ner på några extremt obekväma stolar medan vi väntade på att kameramannen skulle få ordning på sin kamera.  

  ” Så Liam, hur går det nu att vara ifrån Alice och er lilla son?”

 Jag kollade upp på kvinnan som såg ut att vara i 20 års åldern och nickade sakta.

” Det är faktiskt ganska så svårt då jag helst skulle vilja vara kvar hemma hos henne då jag inte vill missa att Zac växer upp. Jag vill vara lika delaktig som hon är men jag får vara glad över att snart så kommer jag vara hemma hos dem båda igen. ” svarade jag lätt och log svagt.

” Jo, jag förstår dig. Har du någon gång tänkt på att detta kan försämra erat äktenskap?”

 Jag kollade ner på mina händer och snurrade lätt på ringen som prydde mitt vänstra ringfinger innan jag kollade upp på kvinnan igen.

” Jo, såklart jag har. Men jag vet att både jag och Alice har gått igenom både skratt och tårar genom dem åren vi varit tillsammans. Vi har mött motgångar och framgångar så det oroar mig inte. Vi var enade om att jag skulle åka iväg och här sitter jag nu. ”

 Louis och Harry klappade mig på axeln medan jag lutade mig tillbaka i soffan, drog handen sakta genom håret och små lyssnade på det som kvinnan frågade dem andra.

 Efter ungefär ytterligare en timme så ankom vi hotellet igen och vi alla fem kollapsade i var vår soffa inne i Harry, Louis och Zayn’s rum.

” Jag är hungrig..” muttrade Niall och satte sig upp.

 Jag sneglade över på min blonde vän och skrattade lätt.

” Är inte du alltid hungrig, Horan?” frågade Zayn.

” Kanske men ändå! Jag har inte ätit sedan flera timmar tillbaka!” 

 Jag skakade lätt på huvudet innan jag reste mig upp ur soffan och kollade på dem andra.

You & I [ Sequel to LWR ]Where stories live. Discover now