sen

60 21 19
                                    

CAN YOLDAŞIM TÜLİN ARSLAN ANISINA ......

         BEN SENİ BEN YAPTIGIN İÇİN

SEVDİM VE ÖYLE KALDIM .......

BİR GÜN GELİR DE UNUTURSAN ...
       BEN DAİMA HATIRLATIYOR OLUCAM. .......

Ben seni düşünürken daldım ateşe
Canım yansa bile
Hayatın yükü ağır
Sen gelince

Bak bi gökyüzüne
Bakışlarını çevir  yüzüme

Umut verip kaçanlardan değilim belki
Ama hep onları sevdim nedense

Seni görünce
Ben olum ile yüz yüze
Bakışlarım  çaresiz
Kalbim ritimsiz

..........

Daha dün gibi hatırlıyorum olanları . Nasıl incinmiş kırılmıştım. 

Sabah erkenden kalkıp okul için hazırlanmıştım.  Okula gittiğimde herkes bi sessiz . En başlarda anlamadım . Neler olduğunu . Sınıfa geldiğimde herkes hıçkıra hıçkıra ağlıyordu . Kime sorsam cevap veremiyor öylece bir şeyler geveliyorlardi . En sonunda dayanamadım .

" ne oldu ya bi anlatın niye ağlıyorsunuz " .

Allahım neler olmuştu . En yakın arkadaşım dediğim kardeşim dediğim insan ölmüştü . Ben ne yapardım şimdi .
Öylece kalakaldım saatlerce bahçede oturup ağladım . Bir türlü kabullenemiyorum onun öldüğünü.  Nasıl olurdu  nasıl beni bırakıp giderdi . Sinir krizleri geçirdim . Terapist terapist gezdim durdum . Nedense hic kimse derdimi anlamıyor bana deli gibi bakıyorlardi.  Ben deli değildim .
Tam pes etmiştim ki bu kitabı yazma aklıma geldi.  Belki kitabın başlığında acı çeken bir sevgilinin kitabı olduğunu sandınız . Kınamıyorum tabi sizi . Ben de öyle anlardım tabi .
Belirsizlik içinde bir yerdeyim , kime baksam sanki bana acıyarak bakıyordu . Nasıl başa çıkardım ben sensizlikle . Canım acırken içten içe .

Her dakikamı geçirdiğim o insan yok iken ben ne yapayım. Hani derler ya insan zamanla alışır . Bana hiç de öyle olmadı nedense her gün dahada katlandı acılarım , kederlerim, pişmanlıklarım .

Sanki gülsem sana haksızlık ediyordum . Ben gülmeyi seven bir kızdım . Ta ki o güne kadar canım dediğim insanı kaybedinceye kadar . Ben gülerdim . Öyle güzel ve samimi gülerdim ki .....
Benim gülüşüm vardı bi zamanlar ama ben gülüşümü zamanla kaybettim yitirdim .

Ne güzel gülerdi
Öylesine samimi ve içtendi ki ...

Ne güzel bakardı
Öylesine içten öylesine doyulmazdı

Sana bişey olmadı . Biliyorum sen orda beni izliyorsun . Ama ne olur bana kızma . Ben sana sahip çıkamadım . Koruyamadım.
Niye beni bıraktın ki hani beraber yaşanacaktık, aynı üniversitede hatta aynı evde kalacaktık . Sen beni bırakmazdın . Hani kördüğüm olmuştuk biz seninle .

Hani Sen Yoksun Ya ...Where stories live. Discover now