Quotes #2

12 2 27
                                    

"Hoe kijk jij naar een vlieg of een mug die irritant is of je steekt? Hoe denk je dat de machtige mensen op aarde naar ons kijken als we protesteren. Kokoskop.
De k hier ff over na, wij zien insecten als irritant en overbodig. De machtige mannen en vrouwen zien ons normale burgers als irritant en overbodig, nutteloos.

"Als een printer in zwart-wit kan printen, waarom kunnen wij dan niet in een zwart-wit wereld leven?" Kokoskop.
Waarom kunnen we niet gewoon met zwart en wit samen leven, net als een printer zwart en wit kan printen? Zwart wit gaat zo mooi samen, waarom kunnen mensen dat gewoon niet zien?

"Heb je t toevallig gemerkt dat als je naar je armen kijkt, je slechte arm de meeste littekens heeft? Waarom? Daar maak je de meeste fouten mee. Zo zit dat ook met je ziel. De slechte kant heeft het grootste deel van de wonden en littekens, omdat die kant de meeste fouten maakt" Kokoskop.
Hou de slechte kant van je ziel altijd voor de goede, want anders beschadig je de goede kant met dingen die de slechte kan opvangen. De goede kant is kwetsbaar en fragiel, de slechte sterk en ruw. Als de slechte kant versleten raakt, is de goede kant er klaar voor. Maar laat de goede kant pas zien, als de slechte versleten is, want anders heb je alleen nog maar slecht over.

"Sleep doesn't help if ti's the soul that's tired" geniale onbekende. Ik herken het van mezelf, als je ziel moe is,  let hij veel rusten om weer op krachten te komen. Als je moe wakker wordt, weet me dat het niet je lichaam is dat moe is, maar je ziel. Laat dat nu is een verklaring zijn waarom ik altijd moe ben.

"Even a white rose has a black shadow" geniale onbekende. Niet alles is wat het lijkt. Niet al het goede is zo goed als het lijkt. Daarentegen, ook mat glas glimt als t in het licht gehouden wordt. Nothing is what it Seems...

Vous avez atteint le dernier des chapitres publiés.

⏰ Dernière mise à jour : Oct 30, 2017 ⏰

Ajoutez cette histoire à votre Bibliothèque pour être informé des nouveaux chapitres !

QuotesOù les histoires vivent. Découvrez maintenant