~M,A-(I,R,L,U)03~

6 3 1
                                        

°°°°
Kini kesemua mereka sudah berada di Seoul.Kamu semua nak duduk dengan datuk atau nak duduk di apartment yang datuk belikan untuk Minyoung.Tanya Mr.Kim kepada mereka semua.Erm kami duduk di apartment jela datuk,seganlah kalau duduk dengan datuk nanti.Balas Yumi.Oklah nanti datuk suruh orang datuk hantar kamu semua ye,sebab datuk nak ke hospital.Kata Mr.Kim kepada mereka semua.

Naeun pov.

Tak sangka pulak yang Min unnie ada family sekaya ni.Tapi tak pelah Min unnie sekurang-kurangnya tak menunjuk orangnya.

Stop pov.

------------------------------------------------

Macam mana kamu boleh kena langgar ni Min,Nasib la tak seberapa nak teruk.Kata Mr.Kim kepada cucu kesayangannya..Tok bila pulak oppa akan balik sini.Ujar Minyoung yang ingin mengubah topik perbualan mereka.Mr.Kim hanya menggilingkan kepala kerana masak dengan perangai cucunya yang sama sikap dengan anaknya Kim Jungin.
Kaedaan menjadi sunyi antara mereka berdua.Sampailah seseorang masuk!

Mr.Kim mereka semua saya daftarkan nama kemasukan pelajar pindahan dekat sekolah Mr.Kim..Kata lelaki yang di gelar Boby.
Atuk masukkan nama kami di sekolah atuk.Tanya Minyoung kerana bagi dia,dia lebih rela bersekolah di sekolah milik orang lain daripada bersekolah di sekolah datuknya kerana dia tidak ingin orang mengenali dia sebagai cucu jutawan yang paling terpengaruh di korea selatan.Sudah tibanya orang semua kenal kamu Min..Ujar Mr.Kim"dia tahu bahawa cucunya itu kalau boleh semua nak dirahsiakan sampaikan dia ada oppa pun orang tidak tahu apatah lagi sahabat baiknya sendiri.

------------------------------------------------

Wah besar betul sekolah ni!.Kata Nayeon setelah mereka keluar dari kereta Mr.Kim.Atuk sekolah ni memang cantik,tapi kami semua dah tak sabar nak masuk kelas"mesti orang-orang disini baik-baik.Ujar Hanna dengan sikap kekanakkan.Dah jom ikut atuk ke kelas kamu semua!tapi kalau ada Minyoung bolehlah atuk kenalkan dia pada pihak sekolah.Balas Mr.Kim yang mula teringatkan cucunya yang berada dihospital.

------------------------------------------------

5Anggely.

Hari ni saya ada berita gembira buat pelajar semua.Kata Puan yoona kepada anak muridnya.Wah nampaknya macam ada sesuatu yang Cikgu ingin beritahu!.Ujar Jhope ceria ikuti jimin dan jungkook. betul tekaan Jhope kelas kita hari ini akan ada pelajar pindahan daripada busan seramai 7orang dan salah seorangnya ialah Cucu president sekolah ni.Balas Puan Yoona..Semua pelajar didalam kelas itu mula menunjukkan keterujaannya.Tapi sayangnya awak semua hanya bertemu dengan 6orang saja.Sambung Puan Yoona.Kenapa pulak Cikgu?.Tanya Bambam.Sebab cucu president sekarang ni berada di hospital disebab sebab tertentu mungkin minggu hadap baru awak semua boleh bertemu dengannya cikgu pun tak sabar.Terang Puan Yoona.

Selang beberapa minit kemudian Mr.Kim sampai dihadapan kelas tersebut bersama dengan yang lain.Silakan masud dan boleh kenalkan diri awak semua.Ujar Puan Yoona dengan senyuman yang lebar.Setelah mereka masuk dan mulalah sesi kenal.

Hello my name is Kim Nayeon and call me Nayeon.Ujar Nayeon.Hai Kim Naeun kembar Kim Nayeon boleh panggil saya Naeun.Kata Naeun belum sempat Yumi mengatakan namanya Jhope terlebih dahulu mencelah.Hai Naeun selamat datang saya Jung Ho seok.Ujar Jhope ceria.Jhope aku tahu kau tengah terfall in love tapi tolong jangan mencelah.Balas Namjoon yang meluak tengok perangai gedik Jhope yang tak tahu malu.Jhope hanya mencebikkan bibirnya yang lain hanya tertawa melihat gelagak mereka.Ok boleh sambung..Kata Puan Yoona.
Saya Beak Yumi panggil Yumi and harap kita boleh jadi kawan baik.Ujar Yumi dengan senyuman manisnya.And saya Park Dara boleh panggil Dara.Kata dara diikuti Yoo Ae dan Hanna.

------------------------------------------------

Setelah loceng berbunyi menandakan waktu rehat,kini semua berlari kearah kantin.Erm unnie apa kata kita makan di gelangan basketball".Kata Hanna yang melihat kantin dipenuhi pelajar.Jomlah boleh kita tengok orang bermain.Balas Naeun.Setelah mereka tiba di gelangan basketball terlihat 14orang lelaki sedang bermain,turut di teman ni 7orang perempuan.Hai boleh kami join.Tanya Nayeon..Boleh apa salahnya lagipun kita boleh jadi kawan!!!"Oh lupa nama saya mihyo dan ini kawan saya.Ujar mihyo..Setelah lama mereka berborak dan bercerita.Akhirnya salah seorang daripada mereka mengatakan tentang Minyoung,dan rehat mereka selama 1jam so tak hairanlah kalau mereka berborak panjang.Boleh kami tahu tentang cucu president.Tanya gadis yang bernama Tasya.Belum sempat Nayeon ingin menceritakan.Seseorang sudah mencelah.Apa yang korang sedang bualkan ni?Ujar jejaka yang digelar sebagai Jb.Ni kitaorang suruh diaorang ceritakan tentang cucu president kita tu.Balas Teara.Baguslah kami pun nak dengar jugak.Kata Jin yang turut berminat.Ok nama dia kalau dikalayat ramai dia akan gunakan Kim Minyoung tapi kalau nama sebenarnya hanya perlu tambah Grisrosse jadi Kim Minyoung Grisrosse and kami semua panggil dia Min unnie sebab dia lebih tua dari kami.Dia seorang yang panas baran like Arrogant gitu tapi perangai dia tu dah kurang mungkin jugak perangai dia tu bertambah dan dia susah nak di jangka sekejap dia baik sekejap dia garang @ nampak macam orang jahat.Banyaklah tentang dia tapi dia seorang yang cukup berahsia walaupun kami berkawan dengan dia sejak umur 6 tahun sampailah 18 tahun kali ini baru kami tahu yang dia cucu jutawan tau.Kata Hanna panjang lebar. Seriously korang baru tahu,berapa hari berapa minit baru?.Tanya Jimin tak pecaya.Kami semua baru tahu dalam 4@5hari macam tu.Balas Dara.Korang berkawan dengan dia takkan dia tak pernah bagitahu apa-apa atau korang tak pernah tanya?.Kata Jungkook.Macam kami kata dia seorang yang berahsia,apa yang ditanya semua dia tak jawab.Dia macam tak nak orang tahu kedudukan dia dan dia kalau boleh tak nak orang ramai tahu tentang dirinya itu.Balas Naeun.Saya betul-betul tak faham kalau macam itu"seumur hidup saya kalau orang dari keluarga kaya mesti nak semua orang tahu tapi dia macam nak sembunyikan daripada kalayat ramai.Ujar Suga.Tiada orang yang boleh fahamkan dia.Kata Yoo Ae.

------------------------------------------------

Kini sudah seminggu berlalu,dan mereka semua ternyata amat sukakan bandar seoul.Hai kawan apa rancangan korang nak buat waktu cuti hari minggu.Kata Jhope kepada yang lain.Apa kata kita picnic.Balas Kinda.
Nayeon dan adik-adiknya hanya mendiamkan diri kerana mereka pun tidak tahu apa yang ingin dilalukan dan mereka harus pergi mejemput Minyoung pulang.Hai apa kata korang join kami semua sebab dekat sana saya dan group saya akan pergi bejalan-jalan denga teman lelaki kami group got7 so group Bts tiada penemannya nanti.Kata Tasya yang melihat kearah Nayeon.Sorry kami tidak dapat ikut sebab kami harus menjemput Min unnie dari hospital harap korang tak kesahkan.Balas Yumi.It's okey kami dah biasa ditinggalkan,and kami harap dia akan datang kesekolah minggu hadapan.Kata Namjoon sebagai ketua Bts.

------------------------------------------------

Minyoung pov

Akhirnya saya akan keluar dari hospital,Mintak-mintak kehidupan saya kali ini tidak akan ada sesiapa yang menganggu terutamanya lelaki..

Stop pov.

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Hai harap korang suka and kalau korang nak tanya sesuatu atau apa-apa boleh tinggalkan komen.Hrap korang semua faham.
Siapa yang umur 15 tahun yang sama umur dengan author harap kita boleh jadi kawan baik.

[Miss Arrogant-(I,R,L,U)]💓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora