Πρόλογος

2.7K 94 17
                                    

Άνοιξα διστακτικά τα μάτια μου καθώς δεν ακούγονταν πια γέλια γύρω μου. Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ένας θολός ουρανός, πρέπει να χτύπησα το κεφάλι μου περισσότερο απ' όσο νόμιζα.

Ξανάκλεισα τα μάτια μου βιαστικά και τοποθέτησα το χέρι μου στο κούτελο μου σε μια προσπάθεια να σταματήσω την ζαλάδα που ένιωθα. Αν και ένιωσα λίγο καλύτερα, όταν επιχείρησα να ξανανοίξω τα μάτια μου συνειδητοποίησα ότι η θολούρα ήταν ακόμη εδώ.Το μόνο που ήξερα ήταν ότι έπρεπε να φύγω από 'κει.

Έκανα μια προσπάθεια να σηκωθώ αλλά το σώμα μου ήταν πολύ αδύναμο και έτσι επέστρεψα στην θέση στην οποία βρισκόμουν.

Πήρα μια βαθιά ανάσα καθώς ένιωσα την πρώτη σταγόνα της βροχής να πέφτει πάνω στα ξερά μου χείλη. Μια ενόχληση στο λαιμό μου με ανάγκασε να βήξω. Η βροχή δυνάμωσε, έπρεπε να φύγω. Έβαλα όλη μου την δύναμη και κατάφερα να σηκωθώ στηριζόμενη από τον κορμό του δέντρου που βρισκόταν δίπλα μου. Το κεφάλι μου άρχισε να γυρίζει και πονούσε υπερβολικά .Τοποθέτησα το χέρι μου στο σημείο στο οποίο ένιωθα τον πόνο , ήταν ελαφρώς υγρό και γλιστρούσε .Έφερα το χέρι μου βιαστικά μπροστά από τα μάτια μου ώστε να μπορέσω να το δω .Παρά την απίστευτη θολούρα μου κατάφερα να δω το αίμα στο χέρι μου. Τότε ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει τόσο δυνατά που ήταν σαν να χτυπούσε μέσα από τα αυτιά μου και τα γόνατά μου κόπηκαν .Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι πριν ξυπνήσω στο νοσοκομείο ήταν ο ουρανός που μαύριζε .

Τι; Πώς βρέθηκα σε αυτήν την κατάσταση;

Λοιπόν ήταν οι καινούριοι συμμαθητές μου που μου ξεκαθάριζαν ποιός κάνει κουμάντο σε αυτό το σχολείο.

Όχι δεν είμαι φαντασιόπληκτη ούτε τρελή.

Είμαι η Σπένσερ και αυτή είναι η ιστορία μου.....

I'm beautiful  (Greek)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα