o. nulla

37 7 0
                                    

━☪ AURORA ON FIRE
( o.    nulla - unedited .  )

( 2014.
május 6.
Öt
évvel
ezelőtt... )

     Aurora őzbarna szempárja a körülötte elterülő, zöld fűszálakkal borított legelőt pásztázta. Itt-ott apróbbnál apróbb, veres virágok virítottak a pázsit egyszínűségét megtörvén. A lágy szellő felkapta szőkésbarna tincseit s a bimbozó virágok illatát hordozta magával. A lány mesztélláb caflatott az esőtől nedves talajon, egyik kezében a fehér, elázott lábbelijét cipelvén.

     A hűvös éghajlat lágyan cirógatta csontfehér vállait, melyeket a citromsárga ruha amit viselt, szabadon hagyott. Háta mögül fényképezőgép kattanása hasított a nyugtatóan ható csendbe, mire megfordult, s egyenesen farkasszemet nézett az eszközzel amit nem más, mint London Watikler szorongatott hosszú ujjai között.

     A fiú arcán egy terebélyes mosoly foglalt helyet, mire Aurora a haja tövéig elpirult s színére még egy paradicsom is irigykedhetett volna. Megigazította hátán karmazsin színű táskáját s torkát köszörülte.
 
      - Szóval most már személyi jogokat is sértesz? - mire kiejtette szavait, a fiú vigyora mégnagyobbra nőtt.

     London a szemétforgatta s újra felemelte az acélszürke masinát, azonban mielőtt újra megörökíthette volna a számára kedvező pillanatot, Aurora hátat fordított, s gyorsan kezdte szedni egymás után ügyetlen lábait. A fiú kisöpört néhány szeme elé hulló, sötétbarna tincset, s hangosan kacagva a lány nyomába eredt.

     Aurora fakó bőrén a hűvös cseppek versenyeztek, ahogyan az eső újra megeredt. Még ígysem lassított léptein, sőt, egyre gyorsabban dobálta egymás után lábait. S mikor egy erős kar ragadta meg vékony csuklóját, megfordult, mire a kamera kattanó hangja újra felcsendült fülében. Ajkai önkéntelenül is mosolyra húzódtak s szabad kezével próbálta takarni orcáját, amit London nem engedett.

       - Gyertek gyerekek! Megfogtok fázni és amúgyis mindjárt indul a buszunk! - kiáltott a tanár, aki a diáksereget kísérte az unalmas túrára.

      London nagyot fújva leengedte a kezében tartott kamerát, s vigyorogva húzta maga után a lányt, aki minduntalan szabadulni akart amaz alig érezhető szorításából.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 25, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

     AURORA ON FIRE!  ─  ( one. ) Where stories live. Discover now