Saat sabahın 12' si ve ben hala seni arıyorum ama bulamıyorum çünkü 3 gün önce sen ve ben bir sinema filmindeyken senin elini tutmayı unutmuş ve senin kalbini kırmış ve üzmüştüm. Ve 3 gündür seni arıyorum ve sen hala telefonlarını bile açmıyorsun ve ben seni merak ediyorum.
Günlerden pazartesi ve sen bana dönmeyeli 1hafta oldu nerdesin ne yapıyorsun bilmiyorum ve seni merak ediyorum.
Sabah oldu bugün salı bi telefon geldi açtım.
- Elif nasılsın ne yapıyorsun ? Dedi bi ses
- kimsiniz ? Dedim bende
- Ben ya ece tanımadınmı canım ? Dedi
- Evet tanıdım şimdi iyi değilim canım efe'ye ulaşamadım da onu arıyorum sürekli sen biliyor musun nerede olduğunu ? Dedim
Ece sustu bir süre ve üzgün bi şekilde efe ayrılmak istiyormuş canım üzgünüm diyerek kapattı telefonu ve gitti.
Ben ise ağlayarak başladım bu lanet güne neden acaba ne yaptım ben ona diyerek arabama atlayarak çıktım yola ve telefonumu kapattim tamamen .
Artık kimsem yoktu halbuki arkadaşım vardı adı ece ve ben onu çok seviyordum ama şu an yanımda yoktu.
Sevgilim 'den ayrılalı 6 ay oldu ve ben hala onu özlüyordum. Koltuğuma uzanıp hayallere dalarken bi telefon geldi ve ben o telefonu açmak istemiyorum ama arayan can dostum ece idi açtım telefonu.
- Efendim ece . Dedim ve
-Elif bunu bilmen gerek efe bana aşık olmuş .dedi ve telefonu kapatti.
Ben yine kalp kırıklığına uğramış yine yalnızdım ve ağlarken bana peçete verecek kimsem yoktu.
Halbuki sadece sen ve ben vardık aramıza kimse giremez idi ama girdi ve artık sen ve ben diye bir şey yoktu belki de hiç olmadı.
Ama o benim en iyi arkadaşımdı ve benim dostumdu ama neden neden yaptın neden sevdin onu artık sen ve ben diye bir şey yok .
NOT : Siz siz olun sevgilinizle sadece sen ve ben olarak kalın dostunuz olsa bile aranıza almayın çünkü yine üzülen siz oluyorsunuz...
