*Chapter 62*

6.6K 398 43
                                    

"You aren't crazy
You are just lonely and loneliness is a hell of a drug"

(Τυχερούλες😈)

Φεύγει. Είμαι γυμνή στο κρεβάτι του περιμένοντας τον να με αγγίξει και αυτος σηκώνεται και φεύγει. Τι τον έπιασε; Σηκώνομαι όρθια και μαζεύω το βρεγμένο μαγιό απο το πάτωμα. Ανοίγω την πόρτα της ξύλινης ντουλάπας που υπάρχει στο δωμάτιο και παίρνω από μέσα ένα μαύρο φανελάκι. Το περνάω πάνω από το κεφάλι μου και το στρώνω κατάλληλα στο σώμα μου. Το μπλουζάκι μου ειναι τεράστιο αλλα με βολεύει για την προκειμένη περίπτωση. Ανοίγω την πόρτα και βγαίνω έξω στον σκοτεινό διάδρομο. Έχει νυχτώσει.

Στο σαλόνι δεν είναι κανείς. Μα που πήγε; Λες να με άφησε εδώ και να εξαφανίστηκε; Κοιτάω τριγύρω μου μέχρι το βλέμμα μου να σταματήσει πάνω στο ανοιχτό παράθυρο. Βγήκε έξω. Με σιγανά βήματα φτάνω στο παράθυρο. Βγαίνω έξω και τότε τον συναντώ. Κάθεται πάνω στην αμμουδιά ενώ το πρόσωπο του βλέπει προς την θάλασσα. Παίρνω μια βαθιά ανάσα πριν τον πλησιάσω. Είναι απορροφημένος στις σκέψεις του και δεν με καταλαβαίνει οταν κάθομαι δίπλα του.

Τον παρατηρώ έτσι που κοιτάει χαμένος τα κύματα της κατάμαυρης θάλασσας. Τι έπαθε; Γιατί είναι χαμένος στις σκέψεις του; Πηγαίνω να αγγίξω τον ώμο του. Πριν καν προλάβω να τον ακουμπήσω γυρίζει απότομα στην πλευρά μου. Τα μάτια του με παρατηρούν με το έκπληκτο ταυτόχρονα πανέμορφο βλέμμα τους. Χάνομαι λίγο στην γοητεία τους πριν τον ακούσω να ψιθυρίζει το όνομα μου.

"Rose φύγε" Δεν τον ακούω, κάθομαι στην ίδια θέση με πριν ενώ συνεχίζω να εχω οπτική επαφή μαζί του. "Θέλω να μείνω μόνος γαμώτο τι δεν καταλαβαίνεις;" Ανεβάζει τον τόνο της φωνής του. Κουνάω το κεφάλι μου αρνητικά.

"Γιατί έφυγες;" Τον ρωτάω.

"Είχα τους δικούς μου λόγους πριγκίπισσα που είμαι σίγουρος πως δεν θέλεις να μάθεις" Μου απαντάει.

"Και αν θέλω;" Σταυρώνω τα χέρια μου.

"Δεν θέλεις, πίστεψε με" Μένουν κάποια λεπτά ησυχίας πριν ξανά μιλήσει. " Φύγε πριγκίπισσα"

"Που να πάω Harry;"

"Μέσα στο σπίτι Rose" Μου εξηγεί.

"Μόνη; Φοβάμαι να μείνω μόνη" Πιάνω το χέρι του και τον κοιτάω βαθιά στα μάτια.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now