*Chapter 30*

9K 491 43
                                    

"Chemistry is you touching my mind
And it setting my body on fire"

Ένιωσα τα μέσα μου να σφίγγονται καθώς έβλεπα την Maria να βρίσκεται πάνω στα πόδια του Harry και να τον φιλάει παθιασμένα. Δεν γίνεται να το αφήσω να περάσει έτσι. Ποτέ δεν παρατάω τα όπλα τόσο εύκολα. Το παλεύω μέχρι το τέλος και το τέλος μπορώ να το ορίσω μόνο εγώ, κανένας άλλος.

"Rose θέλεις να νικήσεις το στοίχημα;" Άκουσα τον Grey από πίσω μου. Έμεινα ακίνητη για κάμποσα λεπτά και αυτό καθόλου δεν με συμφέρει.

"Εννοείται πως ναι" Του απαντάω. Γαμώτο σου Rose...Τώρα βρήκες να έχεις έλλειψη ιδεών. Σε άλλες περιπτώσεις βρίσκεις κάτι στο πι και φι, τώρα τι συμβαίνει;

"Εε λοιπόν θα κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και θα βλέπεις την Maria να χαίρεται που έχει τον Styles του χεριού της;" Ρωτάει.

"Βοήθησε με Grey"  Πρώτη φορά ζητάω βοήθεια από άλλον. Συνήθως τα βγάζω πέρα μόνη μου ότι και να συμβεί.

"Πρέπει να τους διακόψουμε με κάποιον τρόπο" Έλαα...Λες και εγώ δεν το ήξερα από την αρχή. Γι'αυτό εξάλλου βρίσκομαι εδώ.

"Το βρήκα" Επιτέλους έπειτα από λίγα λεπτά ήρθε η άγια φώτιση. Καιρός ήταν Rose. Τρέχω προς την κεντρική πόρτα και πατάω το κουδούνι συνεχόμενα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους διακόψει αυτό.

"Τι κάνουν;" Ψυθιρίζω προς την μεριά του Grey. Εκείνος ευτυχώς δεν με είχε ακολουθήσει και ακόμα μπορούσε να δει τι έκαναν μέσα.

"Χωρίστηκαν και τώρα ο Styles πηγαίνει να ανοίξει την πόρτα" Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας δει. Πρέπει να φύγουμε το συντομότερο από εδώ.

"Τρέξε" Του φώναξα και άρχισα να κατευθύνομαι με γρήγορες δρασκελιές προς το αμάξι. Κρύφτηκα πίσω από κάτι κάδους περιμένοντας τον Grey να έρθει. Μόλις στάθηκε δίπλα μου η πόρτα του σπιτιού άνοιξε. Άφησα μια φυλαγμένη ανάσα χαλαρώνοντας αμέσως. Ευτυχώς ,θεέ μου,δεν μας είδε.

Ο  Harry βγήκε έξω κοιτώντας τον δρόμο μπερδεμένος. Έπιασε τα μαλλιά του και πριν μπει μέσα κοίταξε προς την μεριά με τους κάδους. Είμασταν εμείς από πίσω αλλά ότι και να έκανε δεν μπορούσε να μας δει. Χα.

"Τα καταφέραμε Rose" Είπε χαρούμενα ο Grey.

"Δεν καταφέραμε τίποτα ακόμα...Θα ησυχάσω μόνο αν ξεκουμπήστει η σκύλα από μέσα" Αναφωνώ. "Πήγαινε με στους κοιτώνες" Συνεχίζω και εκείνος ξεκλειδώνει γρήγορα το αμάξι. Μπαίνουμε μέσα και ο Grey ανάβει την μηχανή. Βγάζω το κινητό μου από την τσέπη μου και αρχίζω να πληκτρολογώ ένα μύνημα.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now