54

195 14 2
                                    

Ik sta op en ren verder. 'BITCH STOP' ik draai me om en zie Matt en Nash achter me aan rennen. Ik ren zo hard als ik kan. na een tijdje draai ik me om en zie ze niet meer. Ik begin te hijgen en leun tegen een boom aan. 'Niall waar ben je'? hijg ik. Ik sta op en loop verder Ik zie een ziekenhuis en loop naar de balie. 'kan ik iets voor uw betekenen'? vraagt het ouwe vrouwtje 'ligt Niall Horan in dit ziekenhuis'? 'laat me eens voor je kijken' en zoekt verder op haar computer 'nee meid hij ligt in het Antonius ziekenhuis, 5 kilometer verder op' zegt ze en wijst me de weg aan. 'bedankt voor u moeite' en zwaai naar haar. Holy soda hoe ga ik 5 km lopen? Ik doe het allemaal voor Niall.

Aangekomen in het ziekenhuis ga ik naar de adminstratie 'hallo weet u waar Niall horan ligt'? Hij kijkt me aan en ziek wat op zijn computer. 'kamer 12 verdieping 2' 'dank u wel' en ik sluip naar buiten. Ik kan niet gaan als die hasten die bij Cameron horen mij zien dan kan ik niet zo snel van me af. ik loop naar de achter Kant van het ziekenhuis. 2-4-6-8-10-12 daar is het ik klim op de regenbuis. spring in het bakon net voor ik naar binnen wil lopen zie de dokter iets tegen Niall zeggen en loopt dan weg. ik open de balkon deur en stap ik het kamertje. 'Niall" hij kijkt me verbaasd aan. 'Niall babe het spijt me zo verschrikkelijk, jij ligt hier en dat komt allemaal door mij,babe verg-' 'shh' en zet zijn vinger op me lippen hij veegt de tranen van me ogen weg en kijkt me aan. 'je praat echt veel weet je' en lacht hij. ik grinnik dan zijn we allebij stil.

Ik voel zijn lippen op die van mij. een bom met vlinders ontploft in me buik 'ik weet het zeker in ben weer op Niall. Ik ontbreek de zoen. 'Niall I love you' 'I love u to' 'hoe gaat het met je'? 'oh goed de dokter zei net dat ik vanavond weg mag' 'ben blij voor je' en glimlach. 'Malak?,hebben we weer met elkaar'? vraagt hij zenuwachtig 'ja' zeg ik en knik. 'Het spijt me babe ik had nooit met Cameron moeten zoenen'.

Als ik naar hem kijk zie ik dat hij een traan heeft 'it was hard to see' 'I know, Niall ik moet je wat vertellen' zeg ik en kijk naar me handen. 'vertel'.

'Niall,ik heb "het" gedaan met Cameron' hij kijkt me met grote ogen aan. 'Je hebt het gedaan met hem?' 'j-ja' stotter ik.

'JE GING MAAR 1 FUCKING DAG MET HEM EN JE GAAT HET METEEN DOEN?' hij gaat recht zitten en ik sta op. 'Nou ik heb het voor jou gedaan' zeg ik zo rustig mogelijk.

'VOOR MIJ?,JE WOU GEWOON FUCKING SEX MET HEM VUILE BITCH DAT JE BENT' ik kijk hem met open mond aan. 'noemde je me nou een vuile bitch'? hij kijkt me niet aan.

Ik loop naar hem toe en pak hem bij zijn kraag 'JIJ NOEMT ME EEN VUILE BITCH, JIJ GING MET JE SLET NAAR BED EN VERPESTE MIJN EN JOUW LEVEN ZELFS DIE VAN JAZZY, ik haat je Niall, ik haat je' zeg ik terwijl ik in zijn ogen kijk.

Ik wil weg lopen maar hij pakt me vast mij mijn gebroken pols. ik schreeuw het uit van de pijn. 'shh schreeuw niet zo' 'laat me los je doet me pijn' huil ik. 'van wie heb je die shirt' zegt hij calm

'Van Cameron' antwoord ik snikkend. dan laat hij me los. ik had nooit naar New York moeten gaan. ik sta op en loop naar de deur 'Ik ga naar huis' zeg ik. 'je hebt niet eens geld en je pols is gebroken' 'boeie, ik heb jou geld niet eens nodig mijn broer is wel Justin Bieber voor de duidelijkheid'

hij knikt 'o ja dat is ook waar he daarom Handelt hij in drugs'

Nu is het echt genoeg geweest , ik loop naar hem toe en geef hem een klap 'Ik haat je en zoek. Me niet' zeg ik en loop weg.

als ik buiten ben stromen de tranen over me wangen. Ik dacht dat hij de ware is ,maar blijkbaar had ik het verkeerd.

Dan zie een auto voor me stoppen. 'zo zo kijk eens wie we hier hebben' zegt Cameron die net uit de auto stapt. ik kijk hem aan met betraande ogen. hij kijkt me verbaasd aan en loopt naar me toe.'hey Malak wat is er' vraagt hij en om helst me. ik omhels hem terug.

'Hij werd boos' hij aait over me rug. 'hoezo'? 'omdat ik het heb gedaan met jou , hij noemde me een vuile bitch' zeg ik door me tranen heen.

'cam ik ben moe,wil je me naar Guusje's huis brengen' hij knikt en zet me in zijn auto.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

VOTE EN COMMENT PLEASE

ⓓⓞ ⓨⓞⓤ ⓚⓝⓞⓦ ⓜⓔ? ➋♛Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu