Bölüm 17

34K 1.9K 72
                                    

Genç adam sessizce Elif'i izliyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Genç adam sessizce Elif'i izliyordu. Bugün tatillerinin son günüydü. Ve Melih'in bu tatili unutulmaz bir hale getirmek için planı vardı. Birkaç gündür olduğu gibi gezecekler ve eğleneceklerdi. Ve Melih kendini tüm gün sevgilisini izlerken bulacaktı.

O sırada Elif hızlı bir şekilde Melih'in koluna girdi. Bu olay o kadar hızlı gerçekleşmişti ki Melih birkaç saniye ne olduğunu anlayamamıştı. Genç kadın etrafını şüpheli gözlerle süzüyordu. Etraftaki kadınlar Melih'e bir bakış atıp aralarında gülüşüyordu. "Yüzünü elinle kapatmaya ne dersin?" diyerek soru sordu Elif.

Evet kabul ediyordu. Kıskançlık onu bambaşka biri yapıyordu. Beklemediği öneriler sunuyor, daha kötüsü bunu Melih'e söylüyordu. Bu sefer söylediğinin farkına erken varıp "Hiç söylemedim say." dedi.

Melih'te etrafa bakarken Elif'in derdini anlamamak imkansızdı. Genç adam kıskanılmanın harika bir his olduğu sonucuna varıldı. Elbette kendisi de kıskanç biriydi. Ancak Elif gibi kendini fazla açmayan birinin Melihi kıskanması adam için hep hatırlayacağı bir olaydı.

Elif arabaya binince eski sessiz haline döndü. Etrafta sevgilisine bakan kadınlar olmadığı sürece Melih'e yapışıp kalmak gibi bir niyeti yoktu. Birinin adama baktığını gördüğü an kendini kaybediyordu. Farkında olmadan Melih'i sahiplenmişti. Aslında bu çok normaldi. Uzun zamandır birlikteydiler. Elif'in zoraki başladığı bu ilişki onu iyileştirmeye devam ediyordu. Elif birbirleri hakkında çoğu şeyi bildiklerini düşündü. Kendisiyle ilgili konuşmayı pek sevmezdi. Ancak Melih onun tam tersiydi.

Elif onun kendisi hakkında anlattığı şeyleri dinlemeyi seviyordu.

Azra kahkaha atarak yanında duran sevgilisine baktı. Sonunda intikamını alabilmişti. Bir süre önce Erkam habersizce Azra'yı ailesi ile tanıştırmıştı. Şimdi ise Azra aynı şeyi Erkam'a yapmıştı. Yine de adamın çokta şaşırdığını söyleyemezdi. Onunla öğle yemeği yemek için gittiği restoranda anne ve babasının ikisini beklemesi normal bir şey miydi?

Erkam oldukça rahat duruyor, bunu tavırlarına da yansıtıyordu. Azra kesinlikle böyle davranamamıştı. "Azra seninle ilgili birçok şey anlattı." diyen genç kadının annesiydi. "Son zamanlarda televizyonu daha sık izlemesine şaşırmamalı." diyerekte ekledi. Azra gülümsemeye çalıştı.

Annesini neden bunu söylüyordu? Erkam'ı televizyonda görmek için kanalın başında yayını bekliyor olabilirdi. Yine de bunu söylemesi Azra'yı utandırmıştı.

"Gazeteci olmak zor olmalı" dedi genç kadının babası. Erkam onun oldukça genç göründüğünü düşünüyordu. "Her mesleğin bir zorluğu vardır efendim. Ancak mesleğini seviyorsan o zorluklar ufak ayrıntılara dönüşür."

"Haklı" diyerek sevgilisine onay verdi Azra. Bu buluşmada neredeyse ilk kez konuşmuştu. Ablasının da burada olmasını çok isterdi. O burada olsa kendini daha rahat hissedebilirdi. Ne yazık ki ablası Elif sevgilisi ile aşk tazelemek için tatildeydi. O ikisini bir araya getirmekle çok büyük bir iyilik yapmıştı. Bazı çiftler birlikte olmak için doğruyordu.

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin