6.rész

142 10 3
                                    

Ha így játszunk kislány akkor benne vagyok de abból te nem jössz ki jól!!

Tory szemszöge:

Nem tudom hogy mi történt az előbb. De miután ott hagytam Namjoont és kivánszorogtam az ajtót magam mögött hagyva a fiút,kiléptem a kellemes időbe. Nem tudom hogy mennyire voltam illuminált állapotban de egyik pillanatban azt érzékeltem hogy Namjoon utolért a másikban meg már arra eszmélek fel hogy valaki lerak az ágyamra. De azt nem tudom hogy ki volt az.

~Reggel~

Nagyon durva fejfájásra ébredtem és alig tudtam ki kelni az ágyból. Mire sikerült elvonszolnom magam az ajtóig csak ugyan elfáradtam. A fejem hasogatott és nem nagyon akarta abba hagyni. Az ajtón sikeresen kijutottam és a falat támasztva kezdtem meg utamat a lépcső felé. Még a feléig sem jutottam el de a földszintről hangos nevetést hallottam amitől a fejem még jobban elkezdett lüktetni. Gyorsan oda kaptam a kezemet a fejemhez és már tuti biztos hogy én többet nem iszom...Ennyit. Már a lépcsőn botladozok lefele mikor megint belekezdtek a röhögésbe. Beértem a konyhába mire minden szem rám szegeződött. Magamra erőltettem egy mosolyt és kerestem magamnak egy üres széket hogy le tudjak ülni. Találtam is egy helyet magamnak Hoseok és Em mellett. Levágtam a seggemet az ülőalkalmatosságra és könyökölve az asztalra fogtam a fejemet. Jin gyorsan elém tolt egy pohár vizet és fájdalom csillapított.Hálásan néztem az idősebbre és gyorsan bevettem a gyógyszert. Vártam maximum 15-20 percet mikor kezdtem érezni a hatását. Mikor már nem hasogatott a fejem akkor neki láttam enni.Vagy csak próbáltam. Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én ezzel a két pálcikával nem tudok enni. Elkezdtem szenvedni az evő pálcikákkal majd Emre pillantottam aki nehézségek nélkül használta azokat a pálcikákat. Már kezdtem igazán éhes lenni ezért még szerencsétlenkedtem mikor valaki kivette a kezemből az evőeszközt és segített azzal hogy majd megetet. Az illetőre néztem aki nem más mint Namjoon. Értetlenül néztem rá.

-Már zavart a bénázásod! Komolyan mi olyan nehéz benne? Emily is megtanulta akkor neked miért nem megy?-nézett rám lenéző tekintettel.Kikerekedett szemmel néztem a fiúra.

-Ha zavar akkor ne néz rám!-mondtam majd fel álltam azt asztaltól.-Köszönöm szépen és Jin ne haragudj hogy nem ettem reggelit de valahogy már elment az étvágyam.-mondtam majd meghajoltam és felmentem a szobámba valami emberit varázsolni magamból. Felvettem egy farmerdzsekit,egy fekete pólót, egy kockás szoknyát és egy fekete harisnyát és hozzá a fekete bakancsomat.

Mikor ezzel készen voltam oda mentem az asztalomhoz és elő vettem as sminktükrömet majd felkentem magamra egy enyhe sminket ami csak szempillaspirálból,tusvonalból és egy világos színű rúzsból állt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mikor ezzel készen voltam oda mentem az asztalomhoz és elő vettem as sminktükrömet majd felkentem magamra egy enyhe sminket ami csak szempillaspirálból,tusvonalból és egy világos színű rúzsból állt. Ezután a hajamat kifésültem és hagytam a vállamra omlani. Gyorsan meg néztem magam a tükörben és örömmel konstatáltam hogy most végre kinézek valahogy. Gyorsan felkaptam még a kis táskám és mindent beleraktam ami kellhet pl pénz,telefon,személyi és egyebek. Éppen léptem ki a szobából mikor nyílt a fürdő ajtaja is és egy vizes hajú félisten lépett ki rajta. Megtorpantam és csak bámultam ahogy jön ki és már menne be a szobájába mikor meglátott. Megköszörültem a torkom és fordultam is a lépcső felé mikor utánam szólt.
-Hova mész?-kérdezte mire megtorpantam majd minden erőmet összeszedve felvettem egy közömbös arcot és megfordultam.
-Elmegyek kajálni a plázába abban a reményben hogy van valami amcsi kaja.-mondom majd megfordulok és lemegyek a lépcsőn majd az ajtó irányába indulok majd valaki elkapja a csuklóm mikor épp a kilincsért nyúlok. Felnéztem a kéz gazdájára nem is lepődtem meg hogy Namjoon az.
-Mi az?-nézek fel rá unott arccal miközben belül valami fura érzés töltött el.
-Veled megyek. Mert a végén el tévedsz és engem vesznek elő hogy miert hagytam hogy egyedül menj. Szóval várj itt mindjárt jövök.-nézett végig a szemembe. Én csak unottan bólintottam majd kihúztam a kezem a kezéből mire sóhajt és fel indul a lépcsőn. Nem tudom mi lesz velünk ha így utálni fogjuk egymást remélem nem megy a munka rovására....

I Need You,Boy!! (Namjoon FF.)Where stories live. Discover now