kapitola 2.

273 28 0
                                    

Ichiro Hiroshi
• 25let
• boss gangu Psychopati
• tmavě hnědé vlasy, oči jedno oranžové a druhé bílé, tetování pod očima a podél levé tváře
• nejčastěji chodí v tmavých barvách
• má rád kombinaci černé a červené
• děsný psychopat co chce zabít všechno co je živé, krom svého gangu

Ichiro Hiroshi• 25let• boss gangu Psychopati• tmavě hnědé vlasy, oči jedno oranžové a druhé bílé, tetování pod očima a podél levé tváře• nejčastěji chodí v tmavých barvách• má rád kombinaci černé a červené• děsný psychopat co chce zabít všechno co...

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Uviděl jsem svého bývalého přítele.
A ano, už jsem s někým chodil a dokonce i spal. Jsem bisexual a o panictví sem přišel s holkou. S klukem moc zkušeností nemám, můj bývalý přítel se jmenuje Haru. Moc dlouho jsme spolu nebyli. Začali jsme se nějak dohadovat a nebylo to moc hezké. A nakonec jsme se po bouřlivé hádce rozešli.

Flashback
,,Ty svině jedna! Jak se opovažuješ mi říkat něco tak sprostého?!  Já nejsem a opakuji NEJSEM žadný tvůj sluha, aby jsem všechno v bytě dělal sám, jasný!!" obořil jsem se na Harua. ,,Sluha?! Nechtěj mě rozesmát však si pomalu ani nehnul prstem!" začal na mě znova křičet. A než jsem se nadál hodil po mě hrnek. Jenom tak tak sem se mu stihnul vyhnout a skončil rozbitý u skříně. Jeho úžasný hod sem mu oplatil talířem, který se roztříštil o kuchyňskou linku. ,,Vypadni z mího bytu!! Už tě v životě nechci vidět, jasný?!"  zařval na mě Haru. V tom sem si sbalil svých pár věci a zabouchnul dveře. Od té doby se ze mě stalo to co jsem teť. Jeden kamarád, moc toho nenamluvím,...

Doufal jsem, že si mě nevšimne. Ale jako na potvoru si mě všilm. Nevypadal o nic víc nadšeně než já, takže alespoň něco zůstalo ve stejných kolejích. Když sem ho míjel spolu s Tomem co mě pořad držel za ruku a vláčel bůh ví kam, přeměřil si mě pohledem od hlavy k patě, ale v tu chvili mi to bylo už jedno.
Tom si toho vůbec nevšiml a poskakoval blíž k tanečnímu parketu. V tu chvili jsem si připadal jako prapor ve větru. Když mi pustil ruku, už jsem stál uprostřed parketu kde všichni tancovali buď v hloučku a nebo sami. Bylo to všechno tělo na tělo a to já vážně nemám rád. Chci zpátky svůj osobní prostor. Zato on si to užíval náramě. Tolik sebou hýbal a škubal, že to vypadalo jako nějaký záchvat. Vzal mě za ruku a snažil se semnou hýbat. Z ničeho nic se přepla písnička a místo energetické hudby se změnila v ploužák.
A jak už to tak bude, Tomaš je vážně idiot. Dal mi ruce kolem krku a já byl donucený dát ty své kolem jeho pasu. Začali jsme se točit v malinkých kolečkách. Jak písnička skončila, co nejrychleji sem šel k baru tohle zapít.
Barman vypadal jako hodinu před smrtí, ale co hlavně že jsem dostal svoje 3 panáky rumu. Tom tancoval na parketě v záři pestrobarevných reflektorů a já ho jenom z dalky pozoroval. Začínal jsem mít hlad, což není dobré znamení, ale nemohl jsem ho tu nechat.
Když už jsem chtěl vstát ze židle, něčí ruka mě donutila sednout zpátky. Otočil jsem se za sebe, aby jsem viděl kdo tohle udělal. Na druhou židli si přisednul Haru.
Čuměl jsem na něj jak na dinosaura na bruslích, zatím co on se na mě smál tak zářivě, až mě z toho začali bolet oči. ,,Co tu děláš? Co po mě chceš? Já myslel, že už mě v životě vidět nechceš..." snažil jsem se zeptat s klidným hlasem, ale moc mi to očividně nešlo. ,,Co jsi říkal?" zakřičel na mě. ,,Říkal jsem, co tu děláš?" teť už o něco silněji a hlasitěji. ,,Vidíš snad ne? Snažím se tu opít jak sebe tak tebe, aby sem tě znovu dostal do postele." Počkat co?! Nepřeslechl jsem nahodou?

Tak další kapitola. Snad se bude líbit. Budu moc vděčná za vaše názory a rady. 😊😊😘
Andy-chann

Mezi světyDär berättelser lever. Upptäck nu