O magickém zrcadle

7 0 0
                                    

Tato pohádka začíná skoro stejným příběhem jako předešlá pohádka, ovšem konec je úplně jiný
Další z mého výběru byla vybrána tato pohádka, pohádka o magickém zrcadle a to takhle jednou žil byl starý dědeček, v chaloupce s docela velikým zrcadlem, přijela tam na návštěvu jeho vnučky, když v tom objevili to zrcadlo, oni si všimli, že s ním není něco v pořádku, ale nevěnovali tomu pozornost, ale jednou si všimli, že občas to zrcadlo zrcadlí něco jinak, než doopravdy je. Když v tom přistoupili blíže a koukli se pořádně, ono se hýbalo! Zkusila na něj položit ruku, ale ruka ji proklouzla přes zrcadlo a ona na ruce ucitíla veliké teplo, ale napálilo to. Zkusili to i další. Neodolali pokušení co je za ním a vstoupili za něj, ale to co potom viděli.

Nemohli ze sebe vydat ani hlásku, jenom na sebe nevěřícně koukali. Všude okolo nich se prolénali doby, doby od vzniku světa, po války, vše spojené v jednom, okolo létali ptáci, chodili dinosouři a nikdo si jich nevšímal.
A ty už určitě spinkáš Kačí ❤️ hezké sny, byť třeba v takových světech jako je tento.
A pokud se ptáš, jak vnučky dopadli, tak domu k dědovi se samozřejmě dostali, ale možnost se vrátit už neměli, zrcadlo bylo jen zrcadlo.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Oct 18, 2017 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Pohádky pro Kačku ❤️Kde žijí příběhy. Začni objevovat