Veda Konuşması

410 5 3
                                    

Bu bir Veda Konuşmasıdır !

Ben deniz @byn_jojo. Jojo Kapak tasarımı 1-2, Wattpad yarışma kitabı, Kapak Tasarım Yarışması ve Vote Destek kitabı yarışması yöneticisiyim.

Bu hesabı ilk açtığım andan beri benimle olan, silip kaldırdığım kitaplardan haberdar olanınız vardır. Bu hesabın hed yerinde izlerim var. Herkesin görmesi için bu konuşmayı tüm kitaplarda paylaşacağım.

Yorgunum.

Beni anlamanızı beklemek bencillik olur, ama benim olduğum durumu az da olsa düşünmenizi isteyeceğim.

Not^^Bu satırları hesabın adminleri de sizlerle birlikte okuyacak.

Konudan konuya atlamak, hatalarıma katlanmak eyapyığınız en büyük şeylerdi. Bu hesabı kapa tasarımı yapmak için açmayı düşünmüştüm ilk başta. Ama benim gibi hayali bir hesabı gördüm. Eleştiri yapıyordu. Benim kitabımı da eleltirmesini rica ettim. Eleştireceğini söyledi ama sonradan bu kurgu romantizim içerikli diyerek okumak istemedi. Ben de bu hesabı açtım. Öyle işte.

Şimdi siz bu kız veda mı ediyor yoksa çamaşır suyu mu koklamış diye soruyorsunuzdur.

Haklısınız.

Açıkcası hesaplarımı silmeyi düşündüm. Çünkü günlük yaşantımdan kopmuştum. Tek dünyam wattpad olmuştu. Beni gerçeğe döndüren bir olay yaşadığımda da bu hesabı silmek istedim.

Yapamadım.

Bu, diğer adminlere haksızlık olurdu. Gerçi bu da haksızlık ya, neyse.

Ben artık bu hesabı kullanmayacağım. Yapacağım dediğim tüm kapa tasarımı sahiplerinden özür dilerim. Lütfen beni suçlamayın. Bu aralar size anlatamayacağım özel durumlar gelişiyor özel hayatımda. Üzülüyor, üzüyorum.

@s_ates

@askreceli

İkiniz de beni affedin lütfen. Hesabı size bırakıyorum. Umarım anlaşırsınız ve beni affedersiniz.

Üzgünüm. Birşey söylemeden gitmek kaleşlik oluyor. Ama sorunlarım, düşünmemi, hareket etmemi engelliyor. Kafamda bitirdiğim kitabıma ikiiöparagraf yazmayacak duruma geldim.

Tekrar özür diliyorum.

@s_ates @askreceli soacağınız özeloruları @byn_jojo hesabından sorun lütden. Ben; bu satırları paylaştıktan sonra hesapdan komple çıkış yapavağım.

Kendinize iyi bakın....

Kapak TasarımıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin