the warrior

453 8 0
                                    

IK ben olivia Dragonon. En ben 16 jaar en  1.78 lang.lang ravenzwart haar en groene ogen. Mijn broer is wegegaan toen ik 6 was om in het leger te gaan. Hij had beloofd om binnen 1 jaar terug te zijn. Maar die belofte is hij nooit nagekomen dus er waren 2 opsies wat er was gebeurt 1. hij was dood en 2. hij wou nooit meer terug. En mijn vader was in het zelfde jaar vermoord door de mannen van koning Deprius. Mijn moeder kon het niet meer aan om te leven zonder man en zoon, dus ha ze zelfmoord gepleegd. Toen was ik nogmaar 7. Ik moest dus voormezelf zorgen, want we woonde verweg bij de bevolking vandaan, "dan kunnen ze ons niet vinden" hoorde ik mijn vader altijd zeggen tegen mijn moeder als ze dachten dat Victor(mijn broer) en ik sliepen. Maar ik moest dus voor mezelf zorgen na het vertrek van mijn broer en de dood van mijn ouders. Je zal nu denken  hoe een meisje van 7 moet overleven in de wilderis zonder hulp? Nou het was bijna niet mogelijk. Maar ik heb mezelf leren jagen, omgaan met pijl en boog,  met een mes en kruideen planten leerde kenen. Zo leefde ik 9 jaar lang tot ik 16 werd. Ik wou al vertrekken ,maar twijfelde nog. maar voordat ik kon besluiten wat ik wou doen werd de beslissing voor me genoomen toen een groep piraten/rovers me gezien hadden.

Veerle word gevangen genomen door piraten en meegenomen. Daardoor word haar hele leven verander. ze maakt avotuuren mee maakt vrienden en veianden en reist door landen waarvan ze nooit wist dat ze bestonden.

Als je wilt weten wat ze allemaal mee maakt dan kan je het verhaal lezen:p

ik heb het verhaal helemaal zelf verzonnen en geschreven dus : ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. doe je het toch kopieren sleep ik je voor het recht:p

ps. wilt iemand me alsjeblief helpen met de afbeelding? ik heb namelijk echt geen flau iedee hoe dat moet.

the warriorWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu