11🥙

643 18 0
                                    

I dette kapitel skriver jeg det de siger på engelsk, på engelsk og det de siger på dansk, på dansk da det vil give lidt mere mening.

Lidt over halv kom drengene og samlede os op. Mens vi havde ventet fik jeg den her virkelig geniale idé. Det flød jo med idéer den dag. Nå men idéen var at spørge om de ville med hjem til mig bagefter og lave pebernødder. Nu er du sikkert sådan: 'Men det er jo kun efterårsferie'. Og hvad så? I min familie laver vi altid pebernødder i efterårsferien.

"We're here!" sagde Liam og parkerede bilen. Vi kom alle ud. Drengene insisterede på at betale hvilket jeg ikke havde noget imod. Mig og Laura gik sjovt nok ind i pige omklædningen og drengene i drengenes omklædning.

"Laura er du ikke snart færdig??" spurgte jeg for hundrede gang.
"Jojo, lige 2 minutter."
"Det sagde du også for 5 minutter siden!"
"Men den her gang mener jeg det!"
"Whatever. Jeg smutter nu." Og så gik jeg.

"That took some time!" udbrød Niall nede fra vandet i den næsten tomme svømmehal. "I could've been out here 5 minutes ago, but I had to wait on that snail over there," sagde jeg og pegede på Laura der kom ud fra omklædning. Jeg kunne tydeligt se Harry tabe kæben. Hehe. "Hey, I thought if you guys would like to go to my place afterwards and make peppernuts?" spurgte jeg. De kiggede alle undrende på mig. "Is it edible?" spurgte Niall så. Nu var det så mig til at kigge undrende på dem. "You haven't..... they have never.... wow. Laura de har aldrig smagt pebernødder!" Jeg startede ud på engelsk men skiftede til dansk til sidst. "Det er sjovt nok fordi det er dansk tumpe!" svarede hun tilbage. "Slap af kvinde," mumlede jeg. "Hey, guys. We're here too. Please talk a language we understand!" udbrød Louis. "But that's exactly why it's fun, because you don't understand ANYTHING at all. Ikke også Laura?" svarede jeg tilbage. "Skal vi ikke drille dem lidt?" spurgte Laura. Jeg nikkede. "Altid!"
"Jeg tænker at vi snakker om totalt randome ting og nævner deres navne nogle gange f.eks. sige Niall." Da Laura sagde hans navn kiggede han op.

" Da Laura sagde hans navn kiggede han op

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg grinte lidt. "Lad os snakke om dig og Harry så."
Nu kiggede Harry op.

Jeg tror de var så forvirrede fordi vi sagde deres navne og snakkede dansk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg tror de var så forvirrede fordi vi sagde deres navne og snakkede dansk. "Prøv lige at overveje hvis de faktisk forstod hvad vi sagde," røg det ud af mig. "Tror du ikke vi har snakket nok nu?" spurgte Laura. Jeg nikkede.

Vi badede faktisk ret langt tid, men til sidst blev vi da også trætte af det. "See you girls!" hvinede Harry meget mandigt *host* not. Jeg vinkede og gik ind i omklædningen.

Jeg gik ud lige da jeg var færdig. Laura var kun halvt færdig. "Seees," råbte jeg og gik. Jeg var faktisk så hurtig at jeg kom før drengene.

Jeg tror jeg nåede at stå med min mobil i 10 minutter før Liam kom. "So we were going to your house to make those peppernut things, right?" spurgte han. Jeg nikkede. "Let's just call them Danish Christmas biscuits, but yes we were," svarede jeg.

Mig og Liam stod og snakkede rimelig længe før de andre var færdige. "Finally!" udbrød vi i kor. Vi grinte alle lidt af det.

"Let's listen to Disney music!" sagde Laura. Jeg gjorde mig enig og vi startede min playlist. Selvfølgelig startede den med at spille Hakuna Matata på dansk. "Hakuna Matata! Er det klogeste ord!" sang jeg. Laura fortsatte. "Hakuna Matata. Klogere end du trooooor." Og så sang vi sammen. "SÅ TAG DET ROLIGT DET ER DET BEDSTE PÅ JOOOORD. DET EN MELODIIII SOM GØR DIG FRIIII. HAKUNA MATATA." Så kom min 'del': "Hakuna Matata?" Og så Laura: "Ja det er vores motto!"
"Hvad er et motto?"
"Ikke noget men det rimer på lotto!"
Og så flækkede vi af grin. Drengene stod bare og gloede. Jeg samlede mig selv og fandt den pebernødde dej jeg havde lavet. Jeg havde haft tid til at lave en i morges fordi jeg ligesom havde tænkt at jeg skulle lave nogen i dag. Jeg stillede dejen på bordet. Derefter forklarede Laura og jeg hvordan man gjorde og så gik vi ellers i gang.

"They're DONE!" råbte jeg ud i lejligheden. Niall var den første der kom. "Can I have some?" spurgte han. "Sure!" sagde jeg og gav ham en håndfuld. Han proppede en i munden. Tyggede lidt på den, derefter lyste hans ansigt op. Han puttede de andre i munden og sagde med munden fuld: "Why haven't I tasted these before?" "Maybe because they're Danish. I can translate the recipe and you can give it to your mom?" Han nikkede ivrigt. Så jeg oversatte opskriften og gav den til Niall. Resten af dagen lå vi og så fjernsyn og spiste pebernødder. Jeg kunne ikke lade hver med at tænke på Niall. Jeg havde måske fået et lille crush på ham. Hvaaaad?!

(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:
Det er slet ikke fordi at min familie laver pebernødder i efterårsferien. Hvaaad?!

- Thea❤️

Wrong Number ~ N. HWhere stories live. Discover now