0 - Oh Sehun

415 57 6
                                    

Oh Sehun, kısa metrajlı filmler çekmeye takık 22 yaşına basalı da daha üç hafta bile olmamış enteresan oğlanın teki. Ben yolun sonunda olmasını temenni ederken o henüz en başında olduğuna, uzay savaşlarına, uzaylılara, ufolara ve daha galaksiyle ilgili ne kadar fantastik şey olabilirse hepsine itinayla en içten şekilde inanıyor. Koyu renkli şeyler giymeyi seviyor, saçlarını bile isteye dağınık bırakmayı ve eline aldığı kahve bardağını da hiçbir şekilde dudaklarına götürmemeyi huy edinmiş. İnsanlara tepeden baktığı konusunda tanıdığım herkesle hemfikiriz ancak onu tanıyanlar aslında hiç de öyle biri olmadığını söylüyor. 

Bölümlerimiz ayrı o sinema ve televizyon okuyor, fakültelerimiz arasında da beş altı dakikalık yürüme mesafesi bulunuyor ancak o yanıma gelip uzaylılardan bahsedebilmek için bunu sorun etmiyor. Onu tanımıyorum, su götürmez bir gerçek ki o da beni tanımıyor fakat ne zaman gülsem sağ elindeki kahve bardağını sol eline alarak, "Uzaylılar işte, muhtemelen biri de sen." Demekten geri kalmıyor. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Düşük Bütçeli Uzay MetrajıWhere stories live. Discover now