ANTİ DEĞİLİM KESİNLİKLE

102 13 33
                                    

İnsanlar bazı ünlüleri sevmez ama anti değildir.Bazı kişiler anti oldukları kişinin kitabını çıkarıyor ve çıkardıklarında saçma sapan shoplar tabii ki de oluyor gerçekleri göstermek yerine shop yapıp insanların gözleri boyanıyor tabii ki de benim sevmediğim ünlüler var!!

VİVİAN DSENA
bazıları hayran bazıları sevmez örneğin ben vivian ı hiç sevmiyorum ama vivian ile ilgili istek bölümler yapıyorum istersen bana küfür et yine sana saygımı yitirmem ama eğer sen bana saygını yitirirsen orada dur!!! Drashti yi severim güzel hoş tatlı biri ama viv sevmiyorum yorum gelecektir "neden?" diye ben hemen şimdi cevaplıyım.

VİVİAN DSENAbazıları hayran bazıları sevmez örneğin ben vivian ı hiç sevmiyorum ama vivian ile ilgili istek bölümler yapıyorum istersen bana küfür et yine sana saygımı yitirmem ama eğer sen bana saygını yitirirsen orada dur!!! Drashti yi severim g...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yakışıklı değil ki tamam burada haksız olabilirim bi Allah ın kuluna yakısıklı değil dedim.Bu adama bi türlü ısınamadım

Rangrasiya mı yalancı bahar mı? Dediğimde her yalancı bahar diyenlere sinir oluyorum yalancı bahar güzel dizi anlarım ama hep vivian kötülük yapıyor madhu ağlıyor dizi bundan ibaret değil mi sonunda öldüler ve ikisi gibi de çocukları oldu madhu raja ile evlendi üstelik anne ve babasına benziyor bu çok saçma birşey üstelik raj hiç güzel oynayamıyor güzel bir çocuk taklidi yapamıyor mesela rudra daha iyi oynuyor gerçekte danscı ama dizide nefret dolu bir adamı çok da iyi oynamış mesela arnav, arnav da çok güzel oynamış üstelik dizisi de eğlenceliydi bazen bana diyorlar "şöyle deme okur kaybedersin" diye ama okurlarım beni tanımalı tabii ki de ben size viv ile ilgili bölüm istemeyin demiyorum isteyin tabii ki

YAZIMI Bİ OKUYUN :)

HİNDİSTAN HAKKİNDA HER ŞEY ~3~Where stories live. Discover now