~Eski Aşklar~ 2. Bölüm

478 15 1
                                    

Nazlı🚺
Sizede dediğim gibi o gün öyle bir şey olmuştu ki hayatım boyunca asla unutmadım unutmamda!

5 sene önce

Savaşla tartıştık... Şu an SavNaz duvarında Sav kısmını ağlayarak boyayla silmeye çalışıyorum... benden ayrılmak istiyormuş! Çünkü beni sevmediğini anlamış! Papatyası geldi ya hani Melissa bozuntusu onu görünce onu unutmadığını anlamış. Hata öpüşmüşler bile! Nazlı gitsin senin için o kadar annesiyle tartışsın hatta dayak bile yesin! Ama Savaş bey "seni sevmiyorum kusura bakma" ayakları!
Telefonum yine çalıca sinirden telefonu yere atıp kırdım

Nazlı: ya kaç defa suratına kapattım hala anlamıyor musun gerizekalı arama beni işte arama offf!
Savaş: o zaman bende yanına gelirim!
Nazlı: sen nerden cıktın be! Savaş bak defol git başımdan katil etme beni!
Savaş: bizim duvarda olduğunu tahmin etmek fazla zor olmadı diyelim...
Nazlı: biz diye bişey yok Savaş biz diye bişey yok hatta sen ve bende yok! Artık ben yokum tamam mı? Sen git papatyanla 'biz' yaşa hadi git!
Savaş: bak beni bi dinle sana herşeyi açıklıyacam
Nazlı: Savaş bak gerçekten git.

Artık ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. O kadar acıtmıştıki kalbimi göz yaşlarıma hakim olmakta zorluk çekiyordum. Taki.... hiç beklemediğim anda Emre gelip elime bir gül uzattı. Emre'ye şaşkınca bakarak elindeki gülü alıdım. Alır almaz Emre ordan uzaklaştı ve hemen arkasından Ali geldi ve oda tıpkı Emre gibi hiç bir şey demeden elime gül uzattı. Aynı haraketi Tuğçe, Selin, Can ve bir sürü tanımadığım kişiler yaptı. Ellerim güllerle dolmuştu. Me olduğunu hala anlamamıştım. Peri'ninde geldiğini gördüm ama elinde gül yoktu. Yanımıza geldi ve Savaş'ın eline kırmızı, küçük, kadife bir kutu verdi.

Nazlı: Savaş...

Savaş önümde diz çöküp gözlerimin içine derin derin baktı.

Savaş: sen hayatıma girmeden gercek mutluluğun ve sevginin ne olduğunu anlayamamışım ben... hep gerçek sandığım o mutluluk aslında yalanmış... bu dünyaya gelme sebebi senmişsin Nazlı... sen bana kimsenin vermediği sevgiyi değeri verdin... ve bunu kaybetmeye hiç niyetim yok! Seni çok seviyorum ve hep sevicem Nazlı Yılmaz! İyiki varsın iyiki hayatımdasın! Ama... ben artık uyandığımda ilk gördüğüm seyin sen olmasını istiyorum! Senin kokunla uyuyup senin kokunla uyanmak istiyorum! Seninle yaşlanıp seninle ölmek istiyorum! Bir ömür boyu yanımda olan kişi sen ol istiyorum! Ben seninle evlenmek istiyorum Nazlı... Benimle evlenir misin?

Kutuyu açıp bana doğru uzattı. Resmen buz kesildim... evet demek istiyorum ama şaşkınlıktan söyleyemiyorum... ağlamaya başladım. Ama mutluluktan! Sevdiğim bana evlilik teklifi etti... inanamıyorum...

Nazlı: evet...
Savaş: evet...
Nazlı: evet sevdiğim...

Savaş ayağa kalkıp yüzükü parmağıma geçirdi ve elimi öptü, sonra anlımı. Arkadakilerin alkışladığını duya biliyorum. Göz yaşlarımı eliyle silip sarıldı bana. Bir kaç saat olsada kokusunu çok özlemişim.

Nazlı: hiç bitmesin...

Şimdiki zaman...

Nazlı🚺
Tahmin ettiğiniz gibi o gün Savaşla çok güzel bir gün geçirdik ve gecede beraberdik tüm bedenimle onun olmuştum. Ben artık tamamen onundum. Ama maalesef  hiç bitmesin dediğim mutluluk uzun sürmedi... 1 ay sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ama annem ve Rana hanım bize öyle tuzak kurmuşlardıki... Yiğit beni evine çağırmıştı. İlk önce hayır demiştim tabiki ama sonra bana ölümcül hastalığa kapıldığını ve desteye ihtiyacı olduğunu söyleyince dayanamayıp gittim. Normal bir şekilde arkadaşça otururken Yiğit mutfağa gidip içeçek getirdi bize. O içeceğin yarısını bitirdiğimi bile hatırlamıyorum... sabah büyük bir gürültüyle tanımadığım bir odada uyandım. Karşımda Savaş hem ağlıyordu hemde Yiğit'e bağırıyordu. O an beni nasıl bir tuzaka düşürdüklerini anladım. Ama Savaş dinlemek yerine gitti.. baba olacağını öğrenmeden gitti... o günden sonra konakta bile yüzüme bakmadı dinlemedi benimle bir odada bile yalnız kalmadı...

5 sene önce
Odamda çaresizce ağlarken birden kapım açılıp içeri Selin girdi. Yanıma oturup destek amacıyla elimi tutu

Selin: Nazlı... kuzum artık ağlama yeter bak gözlerin şiş şiş oldu.
Nazlı: selin ben bunları hak edecek ne yaptım ya? Annem beni sevmiyor, Savaş beni terk etti hemde karnımda bir çocukla
Selin: aldıracak mısın bebeği?
Nazlı: o benim bir parcam Selin Savaş'tan bana kalmış son şey! Ben onu doğurcam!
Selin: emin misin?
Nazlı: evet... ben bebeğimi doğurup bü...

Odama birden annem girdi. Yüzünde sinirli ifade vardı. Kahretsin! Hamile olduğumu duydu!

Güneş: sen bu ailenin yüz karasısın!
Nazlı: anne...
Güneş: ben ne günah işledimde Allah bana senim gibi evlat verdi!?
Nazlı: anne açıklayabilirim...
Güneş: neyi açıklayacan? O bebeğin karnına nasıl geldiğini mi?
Nazlı: ben...
Güneş: ben ben ben ben! Nazlı bu duyulursa varya her şey mahvolur! Ben Haluk'un yüzüne nasıl bakacam ha!? Hemen pılını pırtını toplayıp git Nazlı! Defol bu evden! Nereye gidersen git ama gözüme gözükme! Benim senin gibi bir kızım yok!

Arkasını dönüp gitti... Selin üzüntüyle bana bakıyordu. Boğazım düğümlendi yutkunamıyorum... gözlerimi kırpmadığım halde yaşlar sel gibi akıyor... Kalbim sıkıştı... Annem beni artık hiç istemiyor... dolabımdan bir çanta çıkarıp eşyalarımı toplamaya başladım. Selin beni durdurmaya çalışsada Annem haklıydı bunun duyulmaması gerekiyor. En iyisi gitmek... gerekli olan herşeyi alıp odamdan çıktım. İşte gidiyorum... ama gitmeden biriyle vedalaşmam gerek... Savaş'ın odasının kapısına vardım. Girsem mi? Hayır kapıyı tıklatıyım... 1... 2... 3... kapıyı tıklatıp içerden ses gelmesini bekledim.. ve 1 aydır hasretini çektiğim kulaklarıma müzik gibi sesi duydum... girmemi söyledi bende dediğini yapıp kapısını yavaşça açtım. Benim geldiğimi görünce arkasını dönüp gitmem gerektiğini söyledi... peki... hoşçakal mutluluk sebebim... hoşçakal ilk sevdiğim... hoşçakal en değerlim... seni çok seviyorum... özür dilerim...

Şimdiki zaman
Nazlı🚺
Evet... işte böyle... hayatımdaki en değerli şeyimi elimden böyle aldılar... tuzaklarla, yalanlarla... o gece Selin'ede haber verip izmir'e gittim. Bir şekilde iş bulup kendime kiralık küçük bir ev tutum. Tıp fakültesine yazıldım ve kazandım. Geçmişimi silip yeni bir Nazlı olacağıma söz verdim. Ve başardımda! Artık karşınızda doktor Nazlı var! Sadece kızını düşünen bir Nazlı! Benim ailem artık sadece kızım ve Selin başka kimsem yok...

Eski AsklarWhere stories live. Discover now