Salvarea si răpirea

142 7 1
                                    

Din perspectiva Selenei.
Era Drake. Merg spre el si il iau in brate.
-Ba pleacă de aici. Pleacă.tipa Drake in fata lui Adam amenințându-l cu pistolul. Las-o in pace. Pleacă.
El pleacă si eu raman cu Drake. I sar in brate si el ma săruta părintește pe frunte.
-Mulțumesc.i zic
-Nu ai de ce sa imi mulțumești. Ai avut noroc ca eram pe lângă casa ta si ca aveam si pistolul cu mine.zice el
I zâmbesc ,apoi el da sa plece,dar il opresc.
-Ce e?intreaba el
-Ăăăă...nu vrei sa...ăă...ramai aici?il intreb
-Nu spune ca o sa iti fie frica.zice el chiotind
Eu dau din cap afirmativ cum ca o sa imi fie frica,apoi el rămâne peste noapte.
A doua zi.
Astăzi e in sfasit vineri. Ma trezesc alaturi de Drake care dormea foarte drăguț. Ma uit la el si zâmbesc, apoi ma dau jos din pat. Merg spre dulap si imi iau cateva haine,apoi merg la baie si imi fac un dus rapid. Dupa ce termin dusul,ma îmbrac in 👇

 Dupa ce termin dusul,ma îmbrac in 👇

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

După ce mă îmbrac,merg la bucătărie. Îmi fac o omletă și clătite alaturi de un suc natural. In bucătărie,apare și Drake fara tricou pe el. Oh Doamne....ce pătrățele are... Încetează să te mai uiți la abdomenul lui,Selena. Cine a zis asta? Eu...conștiința ta. Am așa ceva? Wtf. Da,da ai. Încetează să te mai uiți la corpul lui Drake. Dar arată atât de bine...
De odată,vocea lui mă aduce la realitate.
-Stiu că îți place ce vezi,da poate o să ai parte de corpul asta într-o zi.zice el
-Ce?zic eu realizând ce a zis.
-Ce ai auzit.zice el.
El pleacă si eu raman in același loc. Azi nu ma mai duc la școală, n-are rost,zic eu.
Ies afara si ma plimb prin oraș. Drake a plecat la el acasa,asa ca eu am ramas singura. Ma plimb singura prin oraș,iar de odata ma întâlnesc cu Kim. Merg cu ea la ea acasa si petrecem timp împreună ca fetele. Dupa ce mai stau pe la ea,merg acasa. Ajung acasa si imi fac un ceai,apoi ma pun in pat sa dorm.
A doua zi.
Ma trezesc de dimineata, mai obosita de când m-am pus sa dorm.  Patul fiind pentru mine cel mai bun prieten. Dupa putin timp ma imbrac si decid sa ies din oras . Ies din casa si merg putin dar simt ca sunt urmarita. Ma uit in spate dar nu vad pe nimeni, cred ca mi se pare. Mai merg ce mai merg , dar simt o mana pe umarul meu. Vad un  barbat,iar acel barbat ma prinde de la spate, incerc sa ma eliberez dar degeaba . Aud alt barbat care spune:
-Boss asta e fata.
-Perfect faceti-o sa taca , ma dor urechile la cat de tare tipa. Unul dintre acei tipi ma tine de maini , iar celalt pune pe o carpa o substanta care mirosea ciudat si mi-o pune la nas . Picioarele incep sa ma lase si numai am niciun echilibru. Ma simt foarte ciudat. Ochii dau sa mi se inchida si o stare de somnolență foarte ciudata pune stapinire asupra mea. Cad intr-un somn adanc dar înainte simt cum sunt bagata intr-o masina.

Hello😊
Se pare ca postez din an in paște....Scuze😁Promit ca săptămână asta o sa ma revanșez😉👌
La media e Selena rapita👆😃
Va pup😘😘
Bye💗💖

Tipa noua in oraș Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum