Aşk Bir Sıfır Önde 6.Bölüm ( Kocasını Elde etmeye Çalışan Bir Kadın)

13.6K 479 4
                                    

9.BÖLÜM

Roberto yüzüne vuran güneş ışığına gözlerini kısarak bakmaya çalıştı sabah olmuştu ama başı çatlayacak gibi ağrıyordu ,yatağından kalkmaya çalışırken kendisini tekrar yumuşak yastığına bıraktı,oda hızla dönüyor, eşyalar sanki bir birini kovalıyordu.Roberto tekrar gözlerini kapadığında yine derin bir uykuya teslim oldu , bütün sorularını uyanınca kendisine tekrar hatırlatacaktı.

****

Rosalin bir öğretmen olduğu için sabahları erken uyanmayı kendisine alışkanlık haline getirmişti.

Günün ilk ışıklarıyla gözlerini açmıştı ve aklına gelen ilk şey Roberto olmuştu.

''Bırak artık şu adamı düşünmeyi Rosalin!'' Rosalin kendisini cezalandırmak ister gibi elini yavaşça başına vurmuştu.Yatağından kalkıp banyoya doğru yürümeye başladı ılık bir duş dün akşamın kötü hatıralarını ve kötü rüyalarını ona unutturabilirdi.

Rosalin banyodan çıktıktan sonra değişen hiç bir şeyin olmadığını ve hala aklının yan odada ki adamda olduğunu farketti.

''Lanet olsun sana Roberto hayatımı altüst ettin''

*****

Roberto uyandığında burnuna keskin bir kahve kokusu geliyordu ve bu kahvenin onu hayata geri döndüreceğini çok iyi biliyordu.Bu sefer yataktan kalkmak ilki kadar zor olmamıştı kendisini düşe kalka banyoya attı ve soğuk suyun altına girdi ayılması gerekiyordu.Dün akşam neden böyle içmişti ve bu kadar içkiliyken nasıl yatağına gelip yatabilmişti kahrolası kafası işlemiyordu sanki soğuk suyu başına tutarak altında bekledi Roberto sanki her bir hücresi yeniden açılıyor gibiydi.O bir futbolcuydu ve asla bu kadar içmezdi peki dün akşam içmesinin nedeni neydi? Banyonun mermer duvarına sert bir yumruk atarak suyu kapattı neden bu duruma düşmüştü ki!!!

*****

Aşağıya indiğinde kahvaltı sofrasında hazır bekleyen Rosalini gördü ona döndüğünde Roberto artık sadece onun dudaklarını görebilmişti.Aman tanrım akşam ben ne yaptım! 

''Ben çıkıyorum Rosalin sana afiyet olsun'' sesi sert ve acımasızdı ama kimi kandırabilirdi dün akşam karşısında ki kadını öpmüştü ve sonra kendisini içkiye mahkumetmişti ve bu kadının onun sarhoş halini gördüğüne inanıyordu yoksa masada ki kahvenin ne işi vardı hususi olarak ona yapılmış olan kahve!

Roberto ondan bir cevap beklemiş ama hiç bir yanıt alamamıştı kendisini hızla büyük evin duvarlarının arasından kurtardı. Çıkıp nefes almalı ve tatlı öğretmenden uzak durmalıydı ve ona asla bir bebek vermemeliydi yoksa babası tüm amacına kavuşmuş olurdu.

****

Rosalin ,Robertonun kaçarcasına gidişini evin büyük gösterişli pencerelerinden izlemişti. Bu adamla uğraşmak zorunda kalacaktı o çocuğu yapmalı ve bu adamdan bir ömür boyu uzak durmalıydı babasının hayatı buna bağlıydı bir çocuğa Robertoyla onun çocuğuna...

*****

Lig bittiği için Roberto tatildeydi ve eşide tatildeydi tabi okullar açılana kadar, aslında üzülmesi gereken bir konu daha vardı ama o bunu düşünmeye bile zaman bulumamıştı , ayağında ki sinirler zarar gördüğü için milli takıma çağırılmamıştı ve bu onu derinden yaralamıştı.

Evlilik tüm düşüncelerini tüm planlarını mahfetmişti...Artık mankenler olmayacaktı,gece hayatı olmayacaktı ve arkadaşlarıyla içemeyecekti çünkü evde bir öğretmen vardı daha doğrusu karısı vardı...Asla alışamayacağı ama asla uzak duramayacağı karısı...

Aşk  Bir  Sıfır  Önde  Where stories live. Discover now