KARAKTERLER

162 12 6
                                    


        Lavin Toprak


20 yaşında bütün kızları kıskandırabilecek güzelliğe sahip olan çalışkan bir kız. İzmir hukuk fakültesinde  2.sınıfta okuyor. Arkadaş çevresi geniş, eğlenceli bir kız. Boş zamanlarında Kitap okumayı ve şarkı dinlemeyi çok sever. En yakın arkadaşı Mert Aran.

       Atlas Karahan


25 yaşında kızların başını başından alabilecek derecede yakışıklı, hırslı ve çapkın bir genç. Aşırı derecede ukala bir kişiliğe sahip ve bu kişiliği insanları çok sinir edebiliyor. Zengin ve mimar. Arkadaşlarına değer verir. En yakın arkadaşı Uraz Karlıtepe.

      Berk Toprak


25 yaşında babasının gemi şirketinde yöneticilik yapıyor. Çok yakışıklı ve sinirli bir kişiliğe sahip. Bazen çok komik olabiliyor. Tek düşkün olduğu kişi kardeşi Lavin.

      Selim Karahan


22 yaşında Üniversite 3.sınıfta mimarlık bölümünde okuyor. Yakışıklı ve zeki. Hayatını eğlenceli bir şekilde geçirmeyi seviyor. Bazen sinirli biri olabiliyor. 

     Mert Aran


 20 yaşında zeki, yakışıklı biri. Üniversite 2. Sınıfta hukuk bölümünde okuyor. Eğlenceli bir kişiliğe sahip. Arkadaşlarını çok sever. 

    Uraz Karlıtepe


25 yaşında yakışıklı ve zeki biri. Komik, eğlenceli bir kişiliğe sahip. İnsanları nasıl güldürebileceğini bilen biri. Zengin ve mimar

     Beyza Kara


20 yaşında güzel bir kız. Yaşına göre çok olgun davranan bir kız. Üniversite 2.sınıfta okuyor. Kurnaz biri. Lavin'in arkadaşı.

      Yaren Demir


24 yaşında güzel bir kız. Ukala ve sinir bozucu bir kişiliğe sahip kız. Zengin ve moda tasarımcısı. Atlas'ın eski sevgilisi.

   

    



Arkadaşlar, ilk kitabım olduğu için bazı şeyleri eksik. Eksik olan şeyleri tamamladıktan sonra hemen bir bölüm paylaşacağım.  

    Seviyorum sizleri 

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 13, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

SEViYORMUŞ GİBİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin