19. Miluji tě

6.5K 329 9
                                    

Neo - normálně

Alex - tučně

,,Proč sis mě vlastně koupil? Ne asi kvůli tomu abych ti pořád tady brečel."

«»«»«»«»«»      

Tak teď mě dostal do kouta. Mám mu říc že jsem si ho chtěl koupit jen na sex. Že...jsem ho chtěl jen zneužít. Nevím, bojím se když mu řeknu pravdu tak odejde. Jin že...jsem k němu začal něco cítit, ale neumím to pojmenovat.

Seděl jsem a pozoroval ho, tvářil se hodně zamyšleně. Vzal jsem ho za ruku a stiskl ji. ,,Řekni mi pravdu, ať je jakákoliv." Vpíjel jsem se do jeho smaragdových očí a usmál se abych mu dodal ještě nějakou sílu.

Oplatil jsem mu stisk. Zhluboka jsem se nadechl a následně vydechl. ,,Dobře...Ehm, Neo, koupil jsem tě na sex." Pak jsem se znova zopakoval nádech. ,,Ale...teď je to úplně jinak." Teď jsem si něco uvědomil...nechci ho ztratit...udělal bych vše abych ho ochránil...i vlastní život bych za něj dal.

Když řekl že na sex, ani mě to moc nezarazilo. Tušil jsem to, pak mi řekl že je to teď jinak. ,,Jak jinak?" To mě už zarazilo, jakože...že mě prodá! Nebo co?! To bych nebyl já kdybych nemyslel hned na to nejhorší.

Musel jsem se aspoň desetkrát nadechnout, nikdy jsem se vlastně nikomu nevyznal. ,,Co je jinak?...Neo, jinak je to tak že něco k tobě cítím." Fajn, to by byl začátek, teď i konec. ,,J-já... tě miluju, Neo." Pohladil jsem ho po tváři, postupoval jsem níž až k jeho rtům.

Tak...teď nevím. Mám se mu taky vyznat? Nebo to mám nechat být. Ne!...taky se mu vyznám, viděl jsem na něm jak se toho bál. Musím mu to oplatit. Přejel mi po rtu, využil jsem toho a skočil jsem po jeho. Nejdřív byl překvapení ale hned na to mi polibky oplácel. Sjel mi rukama na zadek. Do úst jsem mu vzdychl ty slova kterých jsem se bál. ,,Miluji tě, Alexi"

Do úst mi zavzdychal ty překrásná slůvka. Začal jsem si hrát s jeho zadečkem, on ho má tak pevný! Neo my začal sundávat tričko, hned jak mi ho sundal se hladově díval na moje tělo. Sklonil se a začal mi líbat hruď, jeho polibky byly jako motýlci kteří na mě přistávali a zase odletěli.

Postupně jsem se svými polibky dostal až k jeho podbříšku. Alex mi mezitím sundal tričko, už nejsem vyhublí ale ani ne na normální váze na které bych měl být. Začal mě líbat na krku, z krku se dostal k bradavkám. Vzdychal jsem jak jen to šlo.

Jak vzdychal...už mám problém. Začal jsem mu jeho bradavky mnout mezi prsty. Už jsem ho měl postavení ale nebyl pořád ve své plné síly. Začal jsem mu sundávat tepláky, když jsem necítil žádné protesty pokračoval jsem.

Sundal jsem mu tepláky, koukl jsem se na jeho boxerky, už v nich stejně jako já měl problém. Pomalinku jsem mu je i začal sundávat, kdyby chtěl přestat přestanu. Nechci mu nic udělat.

Sundal jsem mu je a následně odhodil někam na konci pokoje. Neo asi nechtěl být pozadu tak mi začal taky sundávat kalhoty, když uviděl bouli usmál se. Začal mi ji přes látku boxerek hladit. To už jsem i já vzdychal.

  «»«»«»«»«»        

Dneska jsem se nějak rozjela. Možná se i dneska dostanete další kapitolku. 

Ani se nebudu ptát jestli chce aby se spolu pomilovaly, já vím že určitě chcete. ;)

544 slov

Dryadaliss

Můj Kocourek /ZASTAVENO/Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang