@stefan_hjort ?

82 2 0
                                    

I dag er det tirsdag. Jeg har fået fri og skal hjem og mødes med Lauritz. Jeg glæder mig. På vej hjem sidder jeg på Instagram, og frem på min udforsk, ser jeg en dreng der sidder med en guitar. Jeg trykker på billedet, og opdager hurtigt det er Lauritz. Det var da lidt skræmmende. Har aldrig set ham på min Instagram før, også kommer han frem nu. Billedet er endda 1 uge gammelt. Jeg går ind på hans profil @lauritzemil . Jeg vælger ikke, at følge ham, det virker lidt for stalker-agtigt. Et billede kommer frem af ham og de andre fra Page Four, fra da de engang udgav en ny sang. Jeg går ind på profilen @stefan_hjort . Wow. Han er godt nok flot. Puha. Han er sådan en man skal passe på med. Ej, hvad er det jeg siger. Hvad ved jeg overhoved om det?
-
Jeg kommer gående op af min vej med Nala på vej mod slotshaven, og pludselig hører jeg en stemme: "Hey Em, vent lidt." Jeg kigger rundt og pludselig kommer Lau ud af en låge bag mig. "Hej," siger jeg lidt forskrækket. "Jeg så dig lige," siger han. Vi krammer. "Bor du derinde?" Spørger jeg, måske lidt for direkte, men han kom jo løbende ud derfra. "Det gør jeg, med min bedste ven Pelle." "Ej hvor fedt," siger jeg. Vi begynder at gå op mod slotshaven.

"Em, jeg tænkte på noget, ik?" Siger Lau.
"Hvad tænkte du på?"
"Jeg tænkte på, om du kunne have lyst til at komme hjem til mig fredag, til noget hyggedruk med nogle venner? Du er velkommen til at tage nogle veninder med, hvis det er."
"Det lyder da hyggeligt! Det vil jeg rigtig gerne."
"Fedt! Det er min ven Pelle og jeg der holder, og jeg fortalte om dig i går, så spurgte han om jeg ikke kunne invitere dig."
"Nåårh, det lyder virkelig hyggeligt. Hvad tid?"
"Du kan komme kl. 19?"
"Det er en aftale. Og jeg måtte godt tage en veninde med?"
"Selvfølgelig."
"Det vil jeg glæde mig meget til."

Vi går igen i dag meget længe og snakker om alt muligt. Vi snakker helt vildt godt sammen. Vi begynder at snakke om, at jeg aldrig har været forelsket før, og hvordan mine veninder hele tiden har drenge kørende. "Hvordan kan det være? Har du bare aldrig mødt 'the one'?" Spørger Lau. "Tja.. nej, det tror jeg ikke. Jeg har mødt mange rigtig søde drenge, men jeg har ikke været interesseret som sådan."
"Det skal nok komme. Bare vent til du møder Stefan, han har aldrig mødt en pige uden at charmere hende," siger Lau med et grin.
Åh nej. Stefan. @stefan_hjort .
"Hvem siger han vil charmere mig?" Siger jeg.
"Det gør jeg. Du er altså en smuk pige Em. Dine øjne. Det kan være det bliver dig der charmer ham."
"Lau, nu stopper du. Jeg kender ham ikke, og ved ikke engang hvordan han ser ud." Løgn, ups. Stalker jeg er.
"Glæd dig," siger han.
Jeg giver ham et lille skub i siden. Han ligger armen om mig, og sådan går vi hele vejen til indgangen til Laus hus. "Vil du med ind lidt?" spørger han. Jeg nikker. 


In Between // SHWhere stories live. Discover now