8.

1.7K 268 47
                                    

-Чонгкук , виждам те, не се крий зад тъпото кошче. - след снимките и драмите Техьонг се прибра у тях, все пак какво трябваше да направи? Той най-спокойно си беше излязъл на терасата да дръпне един фас и кого да види отпред на моравата до кошчето си за боклук? Точно така, Чонгкук.

-Не се крия, изгубих нещо. - Кук се провикна като селянин на пазар.

-Това нещо не го ли изгуби преди три години в тази къща? - с дългият си показалец Те, посочи къщата си, а бузите на Кук мигновено придобиха червеникав цвят. - Няма как да си го върнеш,съжалявам. - подигравателен смях се изплъзна от устата на големия, като се прибра обратно в стаята.

-Както винаги знае какво да отговори, нещастник. - със същия тон, Чонгкук продължаваше да недоволства по адрес на бившия си.

-Точно така, знам какво да кажа, но напълно съм сигурен, че животът ми си е много хубав и частта с нещастието не беше на място. - Чонгкук вдигна поглед, само за да види Техьонг, в цялата си прелест, подпрял тялото си на входната врата. -Ще влезеш ли или ще продължаваш да се криеш до кошчето?

-То и в двата случая съм край боклук.

-Каза ли нещо?

-Казах, че ще вляза.
=====================
Lo6iq 4onku

Само да кажа, че Техьонг, за да придобие този ефект на готин пичага, който чува всичко му струваше едно бързо тичане до вратата

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Само да кажа, че Техьонг, за да придобие този ефект на готин пичага, който чува всичко му струваше едно бързо тичане до вратата

¶Vante :vkWhere stories live. Discover now