İsimSizler

22 1 0
                                    

Osman içindeki karanlıklarla lordlar masasına oturdu . Artık ÖLÜMe çalışıyordu . Ölüm malikanesinde mutluluk kelimesi yasaktı . Test zamanıydı Osman en yakındaki lord ile düelloya girmek zorunluydu .Osman haykıra haykıra gülmeye başladı bütün lordlar o na baktığı an lider damgalı bir lordu öldürdü bilmeden ölüm sırdaşı seviyesindeki birini öldürdü . Ve içeriye ÖLÜM girdi.

''Serve Death''(Ölüme HİZMET ET)demekti bu Osmanın zihninde dolanırken bir yerdende lordun çankazını emiyordu .(çankaz ölüm ruhu enerjisidir ) Ölüm o na emir verdi .

''Hayır sen ölüm değil taklitçi iblissin ''tüm lordlar bu testende geçtiğini görünce bir şey fark ettiler o nun omuzunda muhabbet kuşu ölüm fıstığını gördüler(fıstığı görmek isteyenler instagram fıstıktagram)diğer lordlarda kartal , baykuş  varken onda m.k. vardı muhabbet kuşu anka gibi öttüğü an diğerleri ona boyun eğdi Osman birden kükredi lordlar , iblisler , melekler dahi o na boyun eğdi ölüm geldi . O na birşey fısıldar ve ikiside aynı anda ışınlandılar . 

''Bu odanın yan odasında bir sürü silah var biri seni çağıracak''

''iki jilet bir araya gelmiş, mesafeli kılıç ,bayan kırbaç,taşkın zogaekotsu,bay büyük...''

'' dur artık , onlar sana yeter de artar bile.''

arkadaşlar come back yaptım şimdi kendimi ifşa ediyorum gerçek yaşım 12 evet küçük bir çocuk ne kadar uzun yazabilir ki ...

Görüşürüz

4 EjderhaKde žijí příběhy. Začni objevovat