XVII

824 46 2
                                    

Alexandra p.o.v.
După venirea verișoarelor mele,următoarea dimineață m-am trezit bine dispusă si cu un chef de viață foarte ciudat. Îmi întorc privirea in dreapta, văzând ca ceasul este 06:30,însemnând ca trebuie să-l trezesc pe Klaus sa meargă la școală. In stânga mea dormea bărbatul care mi-a făcut o viață minunată si care mi-a dăruit doi îngerași superi pe care ii creștem împreună. Il sărut pe frunte,știind ca este obosit si nimic nu-l poate trezi,apoi ma ridic plecând ușor spre camera lui Nicklaus. Deschid ușa si caut cu privirea un par creț si doi ochi verzi ca ai tatălui sau. Il găsesc pe burtă, cu un picior afară din pătură si mâinile sub pernă. Leit Harry... Pășesc înăuntru si încep să-l sărut prin păr si să-l mângâi.
-Puiule,mergem la școală? întreb in șoaptă
Ochișorii verzi apar in peisaj si un zâmbet pe chipul lui. Se ridica,se pune pe marginea patului si îmi trimite o bezea.
-O sa cobor in 5 minute.
Închid ușor ușa plecând spre restul camerelor in "inspecție". Nu ma surprinde când nu ii găsesc pe Ross si Victor la ei in cameră,ci in camera fetelor. Deja aud clopoței de nunta. Ultima ușă, camera micuței mele prințese, o deschid cu o bucurie imensă. Îngerașul se privea la ușă, printre gratiile pătuțului ,botoasă si cu iepurașul primit de la Klaus. Nu pleacă fara el nicăieri.
-Mami! exclamă ea cu o voce mica si întinde mâinile
-Bună dimineața ,micuțo! Așteptai sa vină mami? o sărut pe frunte ridicand-o in brațe,ea infasurandu-si micuțele mânuțe după gatul meu. -Mai dormi puțin lângă tati cât il duc pe Nik la școală?
Aproba bucuroasă si ne îndreptăm spre camera mea. Harry,dormea pe burtă, cu fața spre ușă si mâinile sub pernă. O așez pe Darcy pe pat,ea mergând încet spre Harry,luand-ul in brațe și asezandu-si capul pe spatele lui. Harry ridică capul si zâmbește.
-Vrei sa mai dormi cu tati,micuț iepure? vocea sa groasă transmițând niște fiori de plăcere in corpul meu.
Harry o pune pe Darcy la pieptul lui,ea închizând ochișorii. Ies din cameră, coborând la parter si intru in bucătărie găsind-ul pe Alexandru făcând clătite ca in fiecare dimineață. Il iau in brațe sarutand-i obrazul și el ma sărita pe creștet.
-Hei,surioară! Unde e Klaus? Trebuie sa mănânce puțin înainte sa plece.
-Am venit! Mama,ma duci tu sau unchiu' ?
-Cred ca te duc eu. Mama ta e inca in pijamale,plus ca trebuie sa rezolve niste acte.
Alex ma privea serios si știam de ce. In ultimul timp ieșim pe minus la bani si oamenii împrumutați de noi cu bani,nu i-au restituit înapoi. Nu pot accepta așa ceva! Harry si băieții trebuie sa se ocupe neapărat de această problemă, mergând la fiecare idiot in parte si cerând înapoi suma împrumutată. Altfel trebuie sa recurgem la alte metode. Casa,mașina.. Ceva valoros.
-Alexandra! Vino repede! striga Harry de la etaj
Am fugit pe scări ajung in dormitor intr-o fracțiune de secunda. Harry era lângă Darcy,care tremura incontrolabil, apele curgând pe ea șiroaie. Avea febra foarte mare.
-In mașină! Acum! Mergem la spital!


După 5 ani iar postez...sorry! Nu prea am tiiiiiimp...

The King IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum