XVI

889 56 8
                                    

2 ani mai tarziu..

Doi ani mai tarziu familia Styles ducea in sfarsit o viata normala. Darcy avea 2 anisori si era iubita de toata lumea ,inclusi de fratele ei mai mare Nicklaus. Alex si fratele ei geaman se intelegeau de minune si au recuperat toati ani cat au fost despartiti. Harry era mandru de tot imperiul pe care il construise si in curand aveau sa fie o familie cu adevarat. Se pregateau de nunta...In cateva zile,Alex urma sa ii poarte numele si sa fie impreuna pentru totdeauna ,imbtranind alaturi de copiii lor.

Harry

-Vlad,Darcy este cu tine? intreb iesind din bucatarie si vazand sa micuta mea nu e pe nicaieri.In acel moment cei doi intra pe usa,Darcy fiind in carca lui Vlad si tragandu-l de par ,amandoi tipand.

-Harry,i-ati carnivora din capul meu! tipa Vlad

Imediat cum imi aude numele,Darcy se linisteste si imediat intinde mainile spre mine. Ma strange cu toata mini forta ei de parca nu m-a vazut de ani de zile. O sarut pe frunte si trec mana prin buclele ei blonde. Cele doua smaralde verzi ma privesc gingas ,parca vrand sa ma manance.

-Ce s-a intamplat ,micuto? o intreb incet ,stiind ca inca nu poate vorbi corect

-Ce sa se intample? Din parc pana aici m-a muscat si m-a tras de par! Si culmea: tot ea tipa! spune Vlad ,frecandu-si capul sa nu-l mai doara

Incep sa rad si o las pe Darcy jos,ea plecand spre bucatarie ca un pinguin mic. E dupa-amiaza si presupun ca ii este somn si este obosita. Aud cainele ca latra bucuros si apoi..liniste. Acum cateva zile am gasit un micut ratacit pe aici si l-am adus acasa. Herra este cel mai bucuros membru al familiei si se ntelege foarte bine cu diavolul acela cu blana ,coada si gheare a.k.a pisica. 

-Vlad,l-ai văzut pe Ross? întreb scoțând telefonul din buzunar si cautandu-l in agendă.
-Nu,de ce? ridică din umeri indiferent
-Vin verișoarele Alexandrei pe la noi.
Ochii sai s-au mărit considerabil la auzul acestor cuvinte,ca mai apoi să-l vad zâmbim cu gura pana la urechi.
-Jessica si Chelsea? întreabă fericit
-Unicele..
Il văd ieșind pe ușă agitat,uitandu-se in stânga si-n dreapta după Ross si strigandu-l. Mereu cei doi au avut o pasiune pentru verișoarele Alexandrei,pana si ele stiu asta si sentimentul pentru ei e reciproc,dar niciodată nu au ieșit la întâlnire. Abia daca se saluta.
-Tati! aud glasul micuțului meu înger si îmi întorc privirea gasind-o la picioarele mele,cu mânuțele ridicate semn ca vrea in brațe. -Nik! exclama ea botoasa
-Ce se întâmplă, micuța mea raza de soare? Vrei sa te joci cu fratele tau?
Șoricelul din brațele mele rade si exclama fericită. Urc scările cu ea in brațe si intru in camera lui Klaus. Il găsesc inchizandu-si cărțile si strângând foile pentru școală.
-Hei,bărbate! Gata temele?
-Salut,tată! Tocmai am terminat. S-a întâmplat ceva?
Ma uit la el cu atâta mândrețe, știind ca el o să-mi duca numele mai departe si ca nu o sa ma dezamăgească niciodată. Este un copil super deștept si îmi seamănă leit.
-Nu,nu s-a întâmplat nimic. Darcy vrea sa stea cu tine. Te-a căutat tot parterul.
Klaus se uita puțin la ea si micul șoricel râde.
-Îmi mănânci zilele! spune el oftând si luand-o in brațe.
Ii las pe cei doi in camera si cobor la parter unde le găsesc pe verișoarele Alexandrei si pe cei doi măscărici care nu știau ce să spună.
-Bună, fetelor! spun zâmbind
-Salut,Harry! spun ele
-Nu va găsiți camerele? Băieți, de ce nu le ajutați? Doar au camerele lângă voi.
Se uită unul la celălalt si ridica bagajele fetelor aproape fugind pe scări. O sa fie o săptămână lungă..

Wow,wow,wow...n-am mai postat de cel puțin un an :))) o,doamne! Cred ca ma urâți! O sa încerc sa postez mai des...cred.

The King IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum