On üç

225 11 0
                                    

Yazaskx: Kendimden iğreniyorum.

Yazaskx: Yine sözümde duramadım. Çektiğin video sayesinde annem ve herkes bana inandı. Ağabeyimi tutukladılar. Beni zorla öpmeye çalışırken videoyu nasıl çektin bilmiyorum ama, gürültüyü yaradan sendin değil mi? Gürültü yüzünden öpemedi. Özür dilerim. Senden nefret etmiyorum. Her kesten nefret ediyorum. Kendimden bile. Ama senden nefret etmiyorum.

Yazaskx: Çok teşekkür ederim.

Beat347les: Ben senin konuştuğun kişi değilim. Yani arkadaşıyım. Yani o değilim. Anladığım kadarıyla ismini hiç söylemedi.

Beat347les: Dün yaşanmış konuşmanızı okudum. Bak ben Ceyhun. Hani sizin düşüncenizle kedi kesenler.

Beat347les: Konuştuğun kişiyse Cenkti. Hani rezil ettiğin. Uğraşıp durduğun.

Beat347les: Aslında senden nefret ediyorum. Bizi acılarımız öldürür. O kadar siyah oluruz ki, bedenimiz taşıyamaz bu siyahlığı. Dışa taşar bu siyahlık. Siyah giyeriz. Siyah çekeriz gözlerimize. Saçlarımızı uzatıp siyaha boyarız. Ve siz bizi anormal adlandırırsınız.

Beat347les: Cenk de herkesten nefret ediyordu. Sonra seni görmüş. Sevmiş. Aşık olmuş. İlla onunla uğraştığın için mutluydu aslında. Kendini özel zannediyordu. Nefretini hissettiriyordun ona. Çok soğuk biriydi. Ne hissettiğini anlayamazdık. Aslında hep kötü hissederdi. Ama senin ona olan tavırların yüzünden yanımda ağladığı zamanlar da olmuştu.

Beat347les: Sabah 6'da 'Benden nefret ediyor' diye mesaj yazmış bana. O kadar nefretini hissettirmişsin ki, bana açmış düşüncesini. Sonra da evine gittim. Bende yedek anahtar olduğu için evine girdim. Evde kan kokusu vardı. Korktum. Onun gibi bir arkadaşı kaybetmekten korktum. İntihar etmiş. Vurmuş kendini. Silahla.

Yazaskx: Hayır

Beat347les: Ölmüş.

Beat347les:O artık bir ölü. Ve onu sen öldürdün. Senin nefretin yüzünden oldu.

Yazaskx: Hayır ölmemiştir. O iyi biri. İyiler ölmez.

Beat347les: Yanlış biliyorsun. Bir karıncaya bile kötülüğü değmeyen birine duyduğun nefret yüzünden sen ve senin gibi kötüler ölmez. Senin için yaptıklarına karşılık onu öldüren bir katilsin sen. Onun duygularının, kalbinin, beyninin, bedeninin ve herşeyinin katilisin sen.

Beat347les: Uzun zamandır ölmeyi düşünüyordu. Sonra seni görünce belki yaşamak güzel bişeydir diye düşünmüş. Sonra sen onu görmüşsün. Ona ezik muamelesi yapıp dışlamışsın. Ve o buna üzülmüş. Çok üzülmüş. Ve hayata küsmüş, ölmüş.

Yazaskx: Yaşamayı hak etmiyorum.

Yaz | textingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin