[ 7 ]

3K 302 284
                                    

Mika ölü annesinin boynuna doğru eğildi."Onu tamamen mi yiyeceksin? Dişlerinle çiğneyeceksin yani." Yuichiro merakla sordu.

"Beni bir insan olarak düşünme Yuu-chan.Böyle bir şeyi yapmam normal.Ve evet,tamamen yiyeceğim." Mika dilini dişlerinin üzerinde gezdirdi."Bunu daha önce hiç yapmamıştım.Etkileneceksen izlemeyebilirsin Yuu-chan."

Yuichiro nedensizce yaşaran gözlerini sildi.Ağlamak istemiyordu artık.Güçlü durmak istiyordu.Bunu kanıtlamak için izleyecekti.Mika'nın annesini,bir insanın ölüsünü yemesini izleyecekti.

Ayağa kalktı ve Mika'nın yanına,ölünün önüne oturdu."Şey...Mika...Kafasını da yiyecek misin?" Yuichiro bu soruyu sorduğuna inanamıyordu.

"Hayır Yuu-chan.Yenilmeyecek yerler de var.Belki gözlerini yiyebilirim geri kalanını gömeriz diye düşünmüştüm.Şimdi izninle..." Yuichiro kafasını onaylar şekilde salladı ve Mika'nın sivri dişlerini ölünün tenine geçirmesini izledi.İlk önce sadece kanını emiyormuş gibi duruyordu.Sanki vampir gibi.Daha sonra alt dişlerini de ölünün soğuk tenine geçirdi ve ısırdı.

Yuichiro sadece kan gördü.

Mika gayet normal bir şeymiş gibi ölünün etini çiğnedi ve yuttu.Ağzından damlayan kan çenesinden boynuna indi."Aslında kötü değil.Lezzetli bile sayılabilir." Daha sonra tekrar ölüye eğildi.Ağzıyla bir parça daha kopardı.

Dişleri insan etini kesebilecek kadar güçlü.

Kan içindeki ağzıyla Yuichiro'ya baktı."Biraz ister misin,Yuu-chan~ "

Yuichiro midesini bulandığını hisseti.İzleyeceğini söylemişti ama yapamıyordu.Ayağa kalkıp duvara çarpana kadar geriledi.

"Çok hassassın Yuu-chan.Hadi bir şey deniyelim~" Birden Yuichiro'yu duvara kıstırdı.Kan kokusu çok yoğundu.Yuichiro dayanamıyordu.

"Kanın tadını merak ediyor musun Yuu-chan..." Yuichiro cevap veremeden kan içindeki ağzıyla onu öptü.Dilini Yuichiro'nun diline doladı.Dakikalar boyunca dudaklarını Yuichiro'nun dudaklarından ayırmadı.

Yuichiro kanın tadını sevmedi.İtmeye ve uzaklaşmaya çalıştı ama Mika kollarından sertçe tuttu ve bacağını bacaklarının arasına bastırdı.Yuichiro inlemesini tutamadı.

"Hmp...Mika dur...d-dayanamıyorum." Mırıldanarak konuşabileceği kadar konuştu.Mika dudaklarını geri çekti.Şimdi Yuichiro'nun da ağzı kan içindeydi.

"Ben de dayanamıyorum Yuu.Yapacağım şey için özür dilerim." Hızlıca Yuichiro'nun boynuna eğildi ve dişlerini geçirdi.

"M-mika...n-ne yapı...yorsun?" Mika onun kanını içerken uyuştuğunu hissetti.Uykusu geliyordu.İşin tuhaf tarafı bundan zevk alıyordu.Bacakları onu taşıyamacak hale geldiğinde yere düştü.Mika onu bırakmıyordu.

Yuichiro eliyle Mika'nın saçlarından tuttu ve kendine bastırdı.Kendinden geçmişti.Ölüyor muydu?

Ölmek güzel hissettiriyordu.

Sevdiği insanın yanında olması güzel hissettiriyordu.

Seishin | MikaYuuWhere stories live. Discover now