[ 5 ]

3.6K 328 284
                                    

"Keşke gerçekten olsaydın Mika." Yuichiro kafasını Mika'ya yaslamıştı.Bir eliyle onun elini tutuyordu.Mika'nın üstünde olan garip uzun pelerini 2sini de sarıyordu.

Sahildelerdi.Yuichiro dışarıya çok meraklıydı ama korkuyordu.Mika yanında olduğu için cesaretini toplamıştı.Dalgalar hafifçe karaya doğru gelip yok oluyordu.Batmadan önce güneş son ışıklarını kumlara veriyordu.

"Yuu-chan,ben gerçeğim.Başkalarının beni görememesi gerçekliğimi değiştirmiyor.Aptalsın sen." Mika kapalı olan gözlerini açtı."Diğer gözün acıtıyor mu Mika?"

Yuichiro'nun annesinin ölümünden sonra geçirdiği acı döneminde,Mika'nın sağ gözünün sklerası (beyaz kısmı) simsiyah olmuştu.Mika endişelenicek bir şey yok demişti.Tabii 2 gözü de böyle olursa sorun çıkabilirdi.

"Hissetmiyorum bile.Endişelenme Yuu-chan." Yalan söylemişti.Endişlenmeleri gerekiyordu.İçindeki canavarı hissedebiliyordu.

"Bu gözümle beni sevmeye devam etmezsin.Kusurluyum ben." Gülümsemesi yavaşça soldu."Gözlerimin mavi olduğu zamanı hatırlıyor musun? O zamanlar biraz da olsa güzellerdi.Şimdi sadece kusurlar.Onları söküp atardım ama o zaman senin güzelliğini göremezdim,Yuu-chan." Mika saçlarını sağ gözünü kapatacak hale getirdi

"Kusur mu? Onlar sana ait Mika.Her şekilde seviyorum.Renkleri önemli değil.Kusursuzsun sen." Mika'nın saçlarını eski haline çevirdi.Hafifçe kızardı.

"Sen kusursuz değilsin ama Yuu-chan." Yuichiro kafasını kaldırdı ve Mika'ya vurdu."Kapa çeneni! Çok kabasın!" Mika gülmeye başladı.

"Bir gün seni öldürecek kişiye kusursuz diyorsun Yuu-chan.Sen ya çok aptalsın ya da çok aşık." Mika neşeli bir tonda söyledi.

"İkisi aynı şey değil mi?" Yuichiro ne söylediğinin farkına vardı.Yüzü kıpkırmızı oldu."Bu konuda yorum yapma!"

"Kızarınca çok tatlı oluyorsun~" Mika'nın bu ses tonunu biliyordu.Bu şimdi sevişeceğiz ses tonuydu.

"Kapa çeneni!" Mika eliyle Yuichiro'nun omzunu tuttu ve  kendine çevirdi

"Gel de kapat Yuu-chan~" Gözlerini kapattı ve eliyle dudaklarını işaret etti.

"Masum görüntünün altında tam bir sapık var Mika." Onu öpmek yerine yeniden omzuna yaslandı.

"Sana altımda ne yattığını göstereceğim,Yuu-chan.Ama bu öleceğin zaman olacak." Mika gülümsedi.

Seishin | MikaYuuWhere stories live. Discover now